Sosyal Medya Şampiyonu Başkan Ak'tan Facebook Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Sosyal Medya Şampiyonu Başkan Ak'tan Facebook Ziyaretleri

Sosyal Medya Şampiyonu Başkan Ak\'tan Facebook Ziyaretleri

Sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanı seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook’taki takipçilerine ev ziyareti sürprizi yaptı.

23.07.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanı seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook'taki takipçilerine ev ziyareti sürprizi yaptı. Başkan Ak, Facebook hesabından yayınladığı fotoğrafı paylaşan takipçileri arasından seçtiği 20 kişiye ev ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

Twitter üzerinden yapılan TT (Trend Topic) Belediye Başkanı Araştırması'na göre 94 metropol ilçe belediye başkanı arasında "en çok olumlu tepki alan belediye başkanı" olan, sosyal medya üzerinden gelen yardım çağrılarına ve şikayetlere anında çözüm üretmesiyle dikkat çeken Başkan Ak, bu defa sanal ortamdaki takipçilerinin evlerine konuk oldu. 16 Temmuz Çarşamba günü Facebook hesabında bir fotoğraf yayınlayan Başkan Ak, yazdığı mesajda takipçilerine "Bizim sevdamız halkımıza hizmet, bizim aşkımız Keçiören! Durmak yok, çalışmaya devam ediyoruz. 18 Temmuz Cuma gününe kadar paylaşan rastgele seçilmiş 5 ailemizin evine iftar sofrası çaya geleceğiz inşallah" diye seslendi. Çağrısının büyük ilgi görmesi ve yayınladığı fotoğrafın çok sayıda takipçi tarafından paylaşılması üzerine Başkan Ak, ziyaret edeceği aile sayısını 20'ye çıkardı.

İFTAR SONRASI SICAK ÇAY SOHBETİ

Keçiören Belediye Başkanı, Facebook takipçilerine söz verdiği ziyaretleri Mustafa Erdoğan, Dilek Türk ve Hilmi Biçer'in evlerine konuk olarak başlattı. Ev ziyaretlerine Başkan Ak'ın eşi Hatice Ak ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Tezcan da katıldı. İftar sonrası kapısını çaldığı iki çocuk babası 33 yaşındaki Mustafa Erdoğan ile sıcak bir çay sohbeti yapan Başkan Ak, "Ben Keçiörenlilerle oturup sohbet etmeyi seviyorum. Çat kapı evlerine gittiğim aileler de var" dedi. Erdoğan ise, "Allah sizden razı olsun. Çok güzel hizmetler yapıyorsunuz. Sosyal medyayı da çok iyi kullanıyorsunuz. Sizi internetten takip ediyoruz" diye konuştu. Abisi ve yengesiyle birlikte yaşayan 37 yaşındaki engelli Dilek Türk de, Keçiören Belediyesi'nin Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlediği ve Ömer Döngeloğlu'nun katıldığı sohbet programına geldiğini belirterek "Sizinle hatıra fotoğrafı çektirmiştim. Beni hatırladınız mı?" diye sordu. Başkan Ak programa tekerlekli sandalyesi ile gelen Türk'ü hatırladığını söylerken, Dilek Türk de engellilere yönelik hizmetleri överek "Bir engelli vatandaş olarak Başbakanımızın ve sizin yapmış olduğunuz hizmetlerden çok memnunum. Otobüsle Kızılay'a, Ulus'a rahatlıkla gidebiliyorum" dedi. Evde kendi çabasıyla okuma-yazmayı öğrendiğini anlatan Türk, Aile Yaşam Merkezi'ne gittiğini ve orada arkadaşlarıyla güzel zaman geçirdiğini kaydederek "Burada olduğunuza hala inanamıyorum. Sanki rüyada gibiyim" diye konuştu.

MUSTAFA AMCA'MA TEŞEKKÜR EDİYORUM

4 çocuk babası Hilmi Biçer'in evine de konuk olan Başkan Ak, çocuklara satranç takımı ve oyuncak hediye etti, evin en küçük çocuğunu kucağına alarak sevdi. Küçük çocuk ise mutluluğunu "Mustafa Amca'ma oyuncak için teşekkür ediyorum" diyerek dile getirdi. Hilmi Biçer "İş yoğunluğunuzdan dolayı gelip gelemeyeceğinizi merak ediyordum. Bize misafir olmanıza beni çok mutlu etti" derken, Başkan Ak, çok sayıda Keçiörenli vatandaştan davet aldığını ve mümkün olduğunca davete icabet etmeye özen gösterdiğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Medya Şampiyonu Başkan Ak'tan Facebook Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement