Sosyal Medya, Emine Erdoğan'ı Konuşuyor - Son Dakika
Güncel

Sosyal Medya, Emine Erdoğan'ı Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabı, sosyal medyada günün konusu oldu.

18.09.2014 13:52  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabında, ABD First Lady'si Michelle Obama'ya ait bilgiler kullanıldığı ortaya çıkarken, kopyalanan bilgiler arasında Obama'nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan 'mo' ifadesi de aynen yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi "First Lady" Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabındaki kişisel bilgiler bölümünün, ABD'nin "First Lady"si Michelle Obama'nın hesabından kopyalandığı ortaya çıktı.

Bu durum, Obama'nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan "mo" ifadesinin de, silinmeden kopyalanan yazıda aynen yer almasıyla gündeme taşındı.

Michelle Obama, Twitter profilinde İngilizce olarak "Bu hesap danışmanlar tarafından yönetiliyor. First Lady'nin kişisel olarak yazdıkları -mo şeklinde imzalıdır" yazıyor.

Emine Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabının 18 Eylül itibarıyla takipçi sayısı 3 bin 600. Hesaptan şu ana kadar sadece 1 paylaşım (21 Ağustos tarihli) yapılmış gözüküyor. Söz konusu hesaptan yalnızca 3 kullanıcı takip edilirken, bunlar; AK Parti, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarınca yönetilen hesap olarak görülüyor.

"@EmineErdogan_TR" adlı hesabın doğru olup olmadığı henüz doğrulanmış değil.

KÖŞK'TEN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın sosyal medyada herhangi bir hesabı olmadığını bildirdi.

Göktaş, yaptığı açıklamada, Emine Erdoğan hakkında basında yer alan bazı iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

"Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın, Twitter da dahil olmak üzere, sosyal medyada herhangi bir hesabı bulunmamaktadır" diyen Göktaş, medya organlarının ve sosyal medya kullanıcılarının, tezvirat amaçlı sahte hesaplara itibar etmemeleri uyarısında bulundu.

Emine Erdoğan'ı kapak konusu yapan bir aylık dergide yayımlanan bir yazının da bazı yayın organlarınca yanlış algılanarak özel röportaj gibi sunulmasının hata olduğunu belirten Göktaş, "Sayın Emine Erdoğan'ın şu ana kadar herhangi bir yayın organına özel röportaj ya da beyanat vermesi gibi bir durum söz konusu olmamıştır" dedi.

Sosyal Medya, Emine Erdoğan\'ı Konuşuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sosyal Medya, Emine Erdoğan'ı Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Recep Ç: EMİNENİN TİPİNDE MEYMENET YOK 57 17 Yanıtla
  • MEDYA: MEDYA BOŞ DURMUYOR!TÜRKİYE'Yİ BALTALAMAK İÇİN HER TÜRLÜ KALLEŞLİĞİN PEŞİNDE. 21 23 Yanıtla
  • hanzolar: Allah belanızı versin sizin bune ya atatürke hakaret edersiniz cumhur başkanına hakaret edersiniz adamun namusuna ananızın yaşındaki kadına hakaret edersiniz siz terbiyesizlerrr şu pkklılara diyorum özellikle cumhur başkanının hanımına dil uzatanların analarının eline taş verip askeri polisi taşlayan sıfatlarında nur kalmayan nursuz cehennem zebanisi analarınıza bakın öncede ondan sonra ananız yaşındaki bu insana laf söylecek en son kişi sizlersiniz pis sümüklüler 15 15 Yanıtla
  • asd: bu fake hesap eminenin twitteri yok ! chp milletvekili oltaya gelmiş 13 16 Yanıtla
  • yalan haber: yalan yanlış haberlerle sayın cumhurbaşkanımızın eşi sayın Emine Erdoğan hanfediyle dalga geçmeye çalışmak densizliktir. 15 13 Yanıtla
  • günaha sokmayin beniiii: resimde agliyor sanki :S 18 2 Yanıtla
  • TR: vermemis Allah neylesin abdullah:)) 10 5 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): ÇOCUKLARA DAĞITILAN NE ANLAYAN OLDUMU? 9 3 Yanıtla
  • retaka: hürriyet okurları böyle işte 6 2 Yanıtla
  • fevzi saraç: Dedi kodu yapmayın ula. 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement