Sorgun Çamlığı'nda Orman Yangını Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Sorgun Çamlığı'nda Orman Yangını Korkuttu

Sorgun Çamlığı\'nda Orman Yangını Korkuttu

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sorgun Çamlığı’nda yangın çıktı.

29.09.2014 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sorgun Çamlığı'nda yangın çıktı. Helikopter desteğiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü Şelale Orman İşletme Şefliği sorumluluk bölgesinde bulunan Sorgun Çamlığı'nda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın söndürme helikopteri, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri, Büyükşehir Belediyesi itfaiyeleri, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü su tankerlerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, 1 dönüm çam ormanı kül oldu.

Yangını söndürmek için Sorgun çamlığına gelen bazı arazöz, itfaiye ve su tankerlerinin yangın bölgesine ulaşmadan kuma saplandıkları gözlenirken, yangın tamamen söndürülmesine rağmen itfaiye erlerinin bu araçları kumdan kurtulabilmek için çaba sarf ettikleri gözlendi.

İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ufuk Aruk ve Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Tolga Seçkin Zafer ile birlikte söndürme çalışmalarını takip eden Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, "Başta yangın helikopteri olmak üzere Orman İşletmesi ve belediye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kıs a sürede söndürüldü. Dün akşam Oymapınar Mahallesi Iğrışlar mevkiinde elektrik tellerinden kaynaklanan orman yangınında olduğu gibi burada da 1 dönüm orman yandı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sorgun Çamlığı'nda Orman Yangını Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement