Sony, Xperia Z4'ü Erteledi. Mwc 2015'te Göstermeyecek - Son Dakika
Teknoloji

Sony, Xperia Z4'ü Erteledi. Mwc 2015'te Göstermeyecek

Sony, Xperia Z4\'ü Erteledi. Mwc 2015\'te Göstermeyecek

Yeni amiral gemisi modeli hakkındaki son söylentiler.

28.01.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

İspanya'da düzenlenecek olan MWC 2015'e az bir süre kaldı. Birçok firma, bu etkinlik aracılığıyla yeni amiral gemisi modellerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Bu firmalardan bir tanesinin de Sony olduğu ve Sony'nin Xperia Z4'ü resmen göstereceği söyleniyordu. Ancak bir süre önce Xperia Blog'ta yer alan kesin olmayan haberler, Z4'ün MWC 2015'te tanıtılmayacağı ve önümüzdeki Haziran ayında tanıtılacağı yönündeydi.


Gelelim şimdi söylentilerin devamına...


Söylenenlere göre Sony, altı ayda bir amiral gemisi modeli telefon çıkarma planını rafa kaldırmış olabilir. Kısa süre önce Xperia Z3'ün mor renkli versiyonunu duyurması da "hala güncel amiral gemisi modelinin Xperia Z3 olduğunu, bu modelin bir süre daha en tepedeki model olarak kalacağını" işaret ediyor olabilir. En azından yorumlar bu yönde.


Daha evvel gelen söylentilerde, Xperia Z4'te 5.2 FHD ekran ve yeni Snapdragon 810 çipsetinin olacağı bildirilmişti. Snapdragon 810 tarafına baktığımızda, "ısınma" söylentileri var ve bu sebeple de hem Samsung hem de LG'nin sıkıntıda olduğu konuşuluyor. Dolayısıyla Sony'nin Z4'ü daha geç bir tarihte duyuracak ve çıkaracak olması da bu süreçte Snapdragon 810'daki sorunların çoktan düzeltilebileceği ve daha performanslı bir şekilde Z4'te yer alabileceği anlamını taşıyor olabilir.


Sony, akıllı telefon bölümünde işten çıkarmalara devam ediyor


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony, Xperia Z4'ü Erteledi. Mwc 2015'te Göstermeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement