Sony Xperia Z3'ün Türkiye Çıkış Tarihi ve Satış Fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xperia Z3'ün Türkiye Çıkış Tarihi ve Satış Fiyatı

Sony Xperia Z3\'ün Türkiye Çıkış Tarihi ve Satış Fiyatı

Yılın en çok beklenen telefonlarından olan Xperia Z3, yakında satışta olacak.

20.10.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Sony'nin yeni amiral gemisi telefon modeli Xperia Z3'ün Türkiye çıkış tarihi ve satış fiyatı belli oldu. Sony'nin resmi ürün satış sitesi BTSony'de yer alan bilgiye göre Xperia Z3, 22 Ekim 2014 tarihi itibarıyla stoklarda yerini alıyor. Türkiye satış fiyatı ise, 2.299 lira.


5.2 inç FHD ekranı bulunan Xperia Z3, IP 65/68 sertifikasına sahip ve 1 buçuk metre derinliğe kadar suda çalışabiliyor, video kaydedebiliyor. Ayrıca toza da tam olarak dayanıklı. 20.7MP kamerası bulunan ürün, çıkarılamaz 3100mAh bataryaya sahip ve bu batarya sayesinde tek şarj ile 2 günlük kullanım sunuyor.


Xperia Z3'ün satış sayfası için buraya bakabilirsiniz.


Ürünün detaylı incelemesiyle yakında karşınızda olacağız.


Bu arada, Sony Xperia Z3 Compact'ın da yakın bir zamanda ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Z3 Compact'ta da IP 65/68 sertifikası var. Aynı zamanda Z3 ile aynı çipsete sahip. Eğer sınırlı sayıda gelecek ilk parti Z3 Compact'lardan birine sahip olmak istiyorsanız, şimdiden buraya giderek Sony müşteri temsilcisinden bilgi almanız gerekiyor.



Sitemizde yer alan Xperia Z3 Compact incelemesi için tıklayın.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony Xperia Z3'ün Türkiye Çıkış Tarihi ve Satış Fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği
    14:23 Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği

    İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar, 60. Kütüphane Haftası kapsamında 'Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği' başlıklı bir panel düzenledi. Panelde, yapay zekanın yükselişi ve akademik çalışmalardaki kullanımı ele alındı. Yapay zekanın kataloglama ve sınıflama gibi işlemlerde etkili olduğu belirtilirken, dijitalleşme ve veri setlerine dayanan yapay zekanın kütüphaneleri nasıl etkilediği tartışıldı. Ayrıca, yapay zekanın doğru bilgiye ulaşma konusunda kullanıcıları nasıl yönlendireceği üzerinde duruldu.

  • Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı
    12:34 Xiaomi, yeni enerjili araç SU7'yi satışa çıkardı

    Çinli teknoloji firması Xiaomi, kendi geliştirdiği ilk yeni enerjili araç olan SU7 modelini Perşembe günü satışa çıkardı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future
    11:42 TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future

    Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), yapay zeka ile ilgili düzenlediği panelde, yapay zekanın konumu ve kullanım alanları ele alındı. Panelde, yapay zekanın aile işletmelerindeki sürdürülebilirlik üzerindeki önemi vurgulandı ve yapay zekanın aile şirketleri için bir dönüşüm aracı haline geldiği belirtildi.

  • Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?
    10:34 Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?

    Elon Musk'ın SpaceX projesinin bir parçası olan Starlink, dünya yörüngesinde 5 bin 600'ü aşkın aktif uyduyla hızlı internet sağlıyor. Starlink haritası, Dünya'yı yakınlaştırılabilir ve döndürülebilir bir 3D görünümünde gösteriyor. Her bir uydu kırmızı noktalarla temsil ediliyor ve üzerlerine tıklayarak bireysel bilgilere ulaşabilirsiniz. Starlink filosu hakkında genel bilgiler de sunulan haritada yer alıyor. Bu teknoloji, amatör gözlemciler ve uzmanlar için değerli bir kaynak olarak öne çıkıyor.


Advertisement