Sony Xperia Z2 ile Ps4'ünüzü Yönetebilirsiniz! - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xperia Z2 ile Ps4'ünüzü Yönetebilirsiniz!

Sony Xperia Z2 ile Ps4\'ünüzü Yönetebilirsiniz!

Sony'nin bir önceki nesil akıllı telefon modeli Xperia Z2 ile artık PlayStation 4'ü yönetmek mümkün! Remote Play, tüm detaylarıyla...Microsoft'un akıllı cihazlarını, masaüstü platformları ve oyun konsolu Xbox ile birleştireceği haberlerinin ardından Sony de sürpriz bir gelişimle karşımıza çıktı.

20.10.2014 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony'nin bir önceki nesil akıllı telefon modeli Xperia Z2 ile artık PlayStation 4'ü yönetmek mümkün! Remote Play, tüm detaylarıyla…

Microsoft'un akıllı cihazlarını, masaüstü platformları ve oyun konsolu Xbox ile birleştireceği haberlerinin ardından Sony de sürpriz bir gelişimle karşımıza çıktı. Sony'nin yeni nesil akıllı telefon modeli Xperia Z3'ün tanıtımı sırasında yer verilen Remote Play özelliği sayesinde, artık PlayStation 4 oyun konsolu Sony'nin akıllıları tarafından yönetilebilecek.

Sony Xperia Lounge uygulamasında ortaya çıkan bilgilere göre, Sony'nin bir önceki nesil akıllı telefon modeli Xperia Z2 ve IFA etkiliğinde tanıtılan Xperia Z3 ile PS4'deki oyunlarınıza hem kaldığınız yerden devam edebilecek hem de PSN+ üyeliklerinizle ilgili işlemleri yapabilecek, kumanda olarak DualShock'a gerek duymadan yönetebileceksiniz.

PS4 oyunları, uyumlu Xperia akıllı telefon ve tablet modellerinin ekranına yansıtılarak oyun heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Özel bir aparat sayesinde DualShock'lara sabitlenecek Xperia Z2 ve Z3 modeline getirilecek güncellemenin bu ay sonunda yayımlanacağı biliniyor.

The post Sony Xperia Z2 ile PS4'ünüzü Yönetebilirsiniz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Sony Xperia Z2 ile Ps4'ünüzü Yönetebilirsiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement