Sony'nin 12 Milyon Dolar Değerindeki Telefon Prototipi Kurtarıldı! - Son Dakika
Teknoloji

Sony'nin 12 Milyon Dolar Değerindeki Telefon Prototipi Kurtarıldı!

Sony\'nin 12 Milyon Dolar Değerindeki Telefon Prototipi Kurtarıldı!

Japon üreticinin daha önce dedikodularla gündeme gelen modeli Brezilya polisinde.

30.07.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Son günlerde mobil cihazlarla alakalı sızıntıların sayısında patlama oldu. Her gün farklı bir şirketin bir modeli hakkında görseller internete düşüyor. Fakat Sony Xperia C5'le ilgili sızıntı bambaşka bir boyutta. Brezilya polisi tarafından Xperia C5 prototipi ele geçirildi, aynı zamanda telefonun görseli polis tarafından yayınlandı.


Prototipin Sao Paulo Polis Departmanı'nın eline geçme hikayesi de ilginç. Rapor edilene göre prototip Campinas'taki bir sertifikasyon firmasından çalınarak, online satışa sunulmuş bir cihaz. Prototipe geliştirme aşamasında 12 milyon dolar harcandığı iddia ediliyor. Hikayeye devam edelim, hırsızlık hakkında bilgisi olan Sao Paulo polisleri ise telefonu satın almak isteyen müşteri kılığına girerek, düzenledikleri akşam yemeğinde satıcıyı yakalamış.



Prototip cihaz geçtiğimiz günlerde kullanım kılavuzu sızan Sony Xperia C5 Ultra gibi görünüyor. Henüz resmi olarak açıklanmayan cihazın 893 dolar fiyatla piyasaya sürüleceği söyleniyor. Kabaca çeviri ile 2480 TL. Berlin'de düzenlenecek olan IFA etkinliğinde bu cihaz açıklanabilir. Gelişmeler oldukça sizlere bildirmeye devam edeceğiz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony'nin 12 Milyon Dolar Değerindeki Telefon Prototipi Kurtarıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement