Songül Karlı Rakiplerini Kızdıracak: Bizde Kavga, Gürültü Yok - Son Dakika
Magazin

Songül Karlı Rakiplerini Kızdıracak: Bizde Kavga, Gürültü Yok

"Evlilik Yolunda" programıyla ekrana dönen Songül Karlı, programının farklı olduğunu vurgulayarak, "Ağzı bozuk insanlar alınmıyor, olay çıkması engelleniyor." dedi.

13.02.2016 10:06  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de yayınlanan "Evlilik yolunda" programını sunan Songül Karlı, Milliyet'ten Yeliz Aras Çelikel'e verdiği röportajda rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu.

- TV8'de evlilik programı olması izleyicileri biraz şaşırttı, teklif nasıl geldi?

İki sene evlilik programına ara vermiştim. Bir telefonla teklif geldi ve hemen başladım. Benim için her şey çok güzel gelişti.

- Bildiğimiz evlilik programları formatında mı?

Bu tarz programlar arasında yedi yıllık bir geçmişim var, kendime güveniyorum. Bizim programımız çok doğal. İnsanların dertlerini, sevinçlerini bir anda yaşayabileceği bir yer. İyi niyetle bakarsanız buradan elbette evlilikler de çıkar ama sadece reyting açısından bakarsanız kıyamet de kopar.

- Genelde reyting kaygısıyla kavganın gürültünün dozu arttırılıyor, sizde durumlar nasıl?

Daha seviyeli ve düzgün programız. Kavga, gürültü yok, bıktık artık. Arkada bir şey kurmuyorum. Herkes kontrol altında, olay çıkması engelleniyor. Ağzı bozuk, tarzımıza uygun olmayanlar programa alınmıyor. Bilinçli, kurmaca hüzün istemiyoruz. Program esnasında duygusallık olursa paylaşılıyor. Acun Bey'in de söylediği tek şey vardı; "Kul hakkı almayın, hak yemeyin, insanları üzmeyin."

- Adayların güvenilirliği için arka planda iyi bir ekiple çalışmak gerekir...

Bizim ekibimiz bu konuda çok iyi. Her gelen adayı çok iyi araştırıyor ve konukları da çok iyi ağırlıyorlar. Bizde adayların hepsi evlilik için geliyor.

- Ekibinizle aranız nasıl?

Çok doğru yerde olduğuma inanıyorum. Mutluyum, huzurluyum. Burada herkes güler yüzlü. Yıllarca çalıştığınız yerde bir selamlaşma bile olmuyor. Ben çözüm bulan insanlarla çalışmayı seviyorum.

- Canlı yayın sizi daha mı dinamik kılıyor?

Canlı yayına bayılıyorum ve heyecanlı olmuyorum. Güvenerek, inanarak çıkıyorum. Kendi hayatımda ne konuşursam ekranda da öyleyim. Çok planlarım, sırlarım olmuyor.

- Birçok kanalda benzeri programlar var. "Bu kadar çok evlenmek isteyen mi var?" dediğiniz oluyor mu?

İnsanlar gerçek hikayeleri izlemeyi seviyor. Hazır bir diziyi izlemektense burada iki kişinin karşılıklı konuşmasını daha sahici buluyor. Önceki evlilik programımda yedi yıl boyunca 276 çift evlendirdik. Evlilik özel bir şey. Televizyonu evlilik için kullanıyorsanız güzel ama şov haline getirip yalan konuşmalar, yalancı nikahlar da oluyor. Ben öyle şeyleri istemiyorum.

- Rakiplerinizi takip ediyor musunuz?

Programa başladım diye 2- 3 kere bakmışımdır, o da ne giyiyorlar diye... Aslında söylenecek çok şey var ama gerek yok. Söyleyeceklerime değecekler mi diye düşünüyorum. Ben çok karakterli, onurlu duran, hayatım boyunca kimseyi satmayan, ekmeğine mani olmayan biriyim. Kul hakkıyla gitmek istemiyorum.

- Yıllardır evlilik üzerine bir şeyler yapıyorsunuz, farklı bir şey yapmayı düşündünüz mü?

Farklı bir program yapması gerekenler yapamadı ben niye yapayım ki? Neredeyse sanat camianın yarısından çoğu evlilik programı yapacak.

"Tek başına program yapmak çok rahat"

- Programa çıkmadan önce yaptığınız özel şeyler var mı?

Alışkanlıklarım var, görmem gereken kişiler mesela... Bakıyorum ekipte herkes gülüyor bir sıkıntı yok. Onların iyi olması beni de motive ediyor.

- Televizyon hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?

En rahat televizyon programını yapıyorum. En keyifli dönemim. Tek başına program yapmak o kadar rahatmış ki, çok şahane bir şey, her şey elinizde.

"Buradaki evlilikler daha güvenli"

- Evlilik programlarının güvenilirliği sürekli tartışılıyor...

Dışarıdaki evliliklerden burası daha güvenli. Buradakiler daha şanslı. Dışarıda kimse kimseyi uyarmıyor, entrikalı hayatlar çıkabilir. Her şey ortada. Adayların kaldıkları yer belli, anne babaları görüyor biliyor, geçmişleri biliniyor.

- Siz böyle bir programa katılır mıydınız?

Ben programda evlendim, eşim beni programda istedi. Ama aday olsaydım, şöyle bir kafa karışıklığı olabilirdi, taliplerim geldikçe "Acaba daha iyisi gelir mi?" diye düşünebilirdim.

Songül Karlı Rakiplerini Kızdıracak: Bizde Kavga, Gürültü Yok

Son Dakika Magazin Songül Karlı Rakiplerini Kızdıracak: Bizde Kavga, Gürültü Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • mehmet mehmet: sende sunuculuk denen hiçbir şey yok uğur aslan sayesinde izledik su gibiyi 32 2 Yanıtla
  • (**): Eski partneri ugur a laf atıyor aslında içi gidiyor ama nafile 31 1 Yanıtla
  • hatice: gelen taliplerde öbür kanallardan kovulan isimler kimi kandırıyorsun 31 0 Yanıtla
  • maho: sizin kadar lakayit ukala şahsiyetsiz bir program görmedik daha evvelde sunuyordunuz gene laçka idi şimdi dahada iğrenç bir sunum 24 2 Yanıtla
  • offf: Senin programindada tat yok.sadece bos bos konusan her lafa giren bi sunucu.var ekranda. 17 3 Yanıtla
  • BAHAR TOPRAK: SUNUM DİKSİYON SIFIR MALESEF BİRDE GÜLERKEN ÇOK İĞRENÇ OLUYORSUN AĞZINI ALİ BABANIN MAĞARASI GİBİ AÇIYORSUN KÖTÜ GÖRÜNTÜ ÇIKIYOR.. 16 3 Yanıtla
  • ayyıldız : favorim zuhal topal 3 16 Yanıtla
  • Sz: Acuna dua et. Ortalıkta boş geziyordun şimdi de bitin kanlandı 17 1 Yanıtla
  • Man a Man: Diğer kanalların kovduğu kişileri toplayıp program yapıyor. Bir de herkesi almıyorlarmış, araştırıyorlarmış. Külahıma anlat. Hepsi işsiz güçsüz karaktersiz kişiler 17 0 Yanıtla
  • hayret: aylarca aylak kendini bilmez kadin delisi insanlari şatlaban gibi konuk ettiginin farkinda degil galiba daha programinda bu sene bir evlenen cift cikmadi 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement