Soner Çetin 2. Kez Halk Günü Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Soner Çetin 2. Kez Halk Günü Düzenledi

Soner Çetin 2. Kez Halk Günü Düzenledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye önündeki bahçede ikinci kez ‘Halk Günü’ düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

11.04.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye önündeki bahçede ikinci kez 'Halk Günü' düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk Günü için 'Cuma Meclisleri' ifadesini kullanan Çetin, ilk kez eski Yunan'da ortaya çıkan ve doğrudan demokrasi örneği olarak bilinen uygulama için "Eski çağlarda da böyle forumlar yapılır, halk görüşünü ifade eder, bazen de mini halk oylamaları yapılırdı. Geçen hafta ilkini yaptığımız Halk Günü tüm Türkiye'de ses getirdi, tüm belediye başkanlarına örnek olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra vatandaşlar, parklardan kaldırıma, başıboş köpeklerden atık yağların değerlendirilmesine, yol ortasında kalmış elektrik direklerinden kentsel dönüşüme dek onlarca sorunu dile getirdi.

Fatma Akpınar adlı kadının, "Parklar, başıboş hayvanlar filan tamam da işsizlik ne olacak, gençler de oğlum da bunalımda" diye yakınması üzerine Başkan Çetin, "İş deyince yüreğim yanıyor. Haklısınız, çok büyük bir sorun bu. Belediyemizde bir işçi açığımız yok, tam tersine fazlamız olduğunu üzülerek belirtmek isterim. Belediyeler istihdam sorununu çözebilecek yerler değil. Belediyemize işçi alımı şu anda söz konusu değil. Emekli olanlar ya da ayrılanlar olursa belki." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soner Çetin 2. Kez Halk Günü Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement