Alp Yalman Prandelli ile İlgili Kararını Verdi - Son Dakika
Spor

Alp Yalman Prandelli ile İlgili Kararını Verdi

Galatasaray Başkan Adayı Alp Yalman, Radyospor'da " Prandelli ile ilgili bir kararım var! Bunu kendisiyle görüşünce açıklayacağım " dedi.

23.10.2014 15:46  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde dün gece aldığı 4-0'lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli'nin yaptığı "Beni buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor" sözlerini "talihsiz" olarak niteleyen Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı.

"KARARIMI VERDİM"

"Prandelli'nin sadece şampiyonluk için getirildiğini" sanmıyorum diyen Yalman, "Prandelli'nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler" dedi. Alp Yalman, başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz sorusuna "Ben Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunun kendisiyle görüştükten sonra Prandelli'ye ileteceğim" diye yanıt verdi.

YAPILAN TRANSFERLERİ DE SORACAĞIZ

Galatasaray'ın şişmiş bir oyuncu kadrosunu olduğunu ifade eden Yalman, maçı izlerken bu 'şu oyuncu neden alınmış' dediğiniz oyuncular oldu mu sorusunaysa, "Yapılan transferleri de neden alındı diye hocaya soracağız" şeklinde yanıt verdi.

"SNEİJDER İLE İLGİLİ BİR KARAR YOK"

Alp Yalman, Sneijder ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları konusundaysa "Bu konuda verilmiş bir söz ve karar yok. Buna oyuncuyla yapılmış sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz" diye konuştu. Alp Yalman ayrıca göreve gelmeleri halinde hiç bir şubede küçülme yapmayacaklarını da sözlerine ekledi.

Radyospor

Alp Yalman Prandelli ile İlgili Kararını Verdi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alp Yalman Prandelli ile İlgili Kararını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GLTSRY: takım iyiye gideceğine günden güne kötüleşiyor. prandelli gitsin yılmaz vural gelsin. 31 2 Yanıtla
  • TC: Kardeşim bize Lucescu'yu getirecek bir adam başkan olsun, gerisi boş. 26 4 Yanıtla
  • Agora: bu kadroyu morinhonun eline verin ligden düşmeye oynar. prandellinin suçu yok 12 14 Yanıtla
  • alieren: BİR DAKİKA DURMASI HATA BEN ONDAN YÜZ KAT DAHA İYİ BİR TAKIM KURARIM 24 1 Yanıtla
  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.


Advertisement