Son Dakika Haberler 22.01.2015 Gazete Manşetleri - Son Dakika
Soğuk Haber

Son Dakika Haberler 22.01.2015 Gazete Manşetleri

Son Dakika Haberler 22.01.2015 Gazete Manşetleri

22.01.2015 Gazete manşetleri. Gündemin öne çıkan haberleri ve en çok takip edilen gazetelerden gazete manşetleri.

22.01.2015 11:38  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazete manşetleri ve son dakika haberler. 22 Aralık Perşembe gününden öne çıkan başlıklar ve gazete manşetleri. Türkiye gündemini meşgul eden haberler ve en yüksek tirajlı gazetelerden gazete manşetleri. Türk medyası 22 Ocak Perşembe gününü nasıl değerlendirdi ? Detaylar şu şekilde..

Adana'da 2 çocuk ile para karşılığı birlikte olduğu iddiasıyla yakalanan kadının, kocası tarafından çalışamaz halde olduğu için 9 yıldır pazarlandığı ve kazandığı parayla da ailesinin geçimini sağladığı ortaya çıktı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin eşine otomobilde ve boş arazide Fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Bunun üzerine Polis yaptığı araştırmada Emel D. (29) adlı kadına kocası Muhammet D. (34) tarafından Fuhuş yaptırıldığını belirledi. Polis yaptığı operasyonda çift ile 15 yaşındaki bir çocuğu Fuhuş yaparken suçüstü yakaladı.

TÜSİAD'ın bugün yapılan seçimli genel kurulunda eski Başkan Haluk Dinçer konuştu. Başkan olarak son konuşmasını yapan Dinçer, "Cumhuriyet dönemi birikimini anlamak istemeyenlerin yeterince incelemediklerini görebiliriz. Laikliğin din ve siyasetin ayrı tutulmasının önemini de demokratikleşmede daha iyi anladık. Siyaset insanların özel yaşamı ve ruhani yaşamıyla ilgilenmez. Laiklik ilkelerine sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

Yılbaşında soğuk hava dalgasının etkisi altında kalan Türkiye'nin özellikle batı bölgeleri adeta kış ortasında yaz yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre özellikle kıyı bölgelerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Ocak ayının son haftası ise sıcaklıklann hissedilir derecede düşmesi bekleniyor. Doğu bölgelerde de Kar yağışı etkisini arttıracak.

Erivan ve Ermeni diasporası, Anadolu'da yaşanan 1915 olaylarının 100. yıl dönümüne hazırlanırken, Ermenilerin terk ettikleri arazileri geri almak için planladıkları hukuki mücadeleye hız kazandıracaklarının işaretini verdi.

Ermeni asıllı Abd'li yayıncı Harut Sassounian, Ermenistan hükümeti ile bazı Diaspora gruplarının Ankara'yı uluslararası mahkemelere götürmeyi düşündüklerini vurguladı.

İADE İÇİN MAHKEMEYE GİDİYORLAR

Sassounian, California Courier Gazetesi'ndeki yazısında, Ermeni Katolikos Aram I'in Adana'daki el konulan kilise mülkleri için davacı olmayı planladığını ve Dava Türkiye'de reddedilirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) gidileceğini belirtti. Bir diğer davacı olan Ermeni asıllı Abd'li Zuart Sudjian'ın ailesinden alınan topraklarda Diyarbakır Havalimanı'nın yer aldığını yazan Sassounian, Türkiye'de sonuç alınamazsa onların da AİHM'ye başvurabileceğini ifade etti ve "AİHM'den olumlu karar çıkarsa Türkiye'de mallarına el konulmuş olan tüm Ermeniler için kapıları açmış olur" görüşünü savundu.

Son Dakika Soğuk Haber Son Dakika Haberler 22.01.2015 Gazete Manşetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement