Manchester United ve Monaco, Arda Turan'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Manchester United ve Monaco, Arda Turan'ın Peşinde

Manchester United ve Monaco, Arda Turan\'ın Peşinde

İngiliz basını, Manchester United ve Monaco'nun Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek istediğini yazdı.

25.07.2014 10:37  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, için Ada basını ses getirecek bir transfer haberi kaleme aldı.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLANDI

Ada basınında yer alan haberlere göre; Manchester United, Atletico Madrid ile Arda Turan'ın transferi için resmi görüşmelere başladı. Gelecek sezon Premier Lig'de şampiyon olmayı hedefleyen Kırmızı Şeytanlar'ın Arda transferi için Nani'nin satışından gelecek parayı da kullanacağı okuyuculara aktarıldı.

MONACO DA DEVREDE

Metro gazetesinde ayrıca Arda Turan için Manchester United'ın yanı sıra Monaco'nun da devrede olduğu belirtildi. Fransız kulübünün James Rodriguez'in yerine önemli bir ismi katmak istediği ve bu isimlerden en güçlü adayın da Arda Turan olduğu belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester United ve Monaco, Arda Turan'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • memet kutlu: arda turan kendini atletiko madridde geliştirdi bence ardanın gıtmesi hiç iyi olmaz. oralara giderse yedek kalablabilir ardanın yuvası atletikoo. 12 2 Yanıtla
  • ibrahim ercan: giderse sonu rüştü recber gibi olur dedi dersiniz. 5 9 Yanıtla avizelerimiz mavizelerimiz: athletico ya giderken de aynı şeyleri söylüyordu millet ama o tam tersi parladıkça parladı göğsümüzü kabarttı 0 0
  • SWARTHY LEO: ulan ne ardaymış be dünyada transfer olmadığı takım kalmadı 8 1 Yanıtla
  • Deniz: HELAL BE ARDA KİM TUTAR SENİ. 5 3 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement