Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifinden Fakülte İnşaatına 15 Bin Lira Bağış - Son Dakika
Yerel

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifinden Fakülte İnşaatına 15 Bin Lira Bağış

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifinden Fakülte İnşaatına 15 Bin Lira Bağış

Söke İlçe Kaymakamlığına bağlı Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşların destekleri ile yapımı devam eden Söke Mimarlık ve Tasarım Fakülte binası inşaatına bir katkı da Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi’nden geldi.

14.07.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke İlçe Kaymakamlığına bağlı Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) öncülüğünde çeşitli kurum ve kuruluşların destekleri ile yapımı devam eden Söke Mimarlık ve Tasarım Fakülte binası inşaatına bir katkı da Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi'nden geldi. Kooperatif fakülte inşaatına 15 bin lira bağış yaptı.

Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde dersliklere isim verilme kampanyası çığ gibi büyüdüğünü belirten İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer; Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Bireysel bağışçılardan Pakize Davas ve adının açıklanmasını istemeyen iki bağışçının Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin 75'er bin liralık büyük Anfilerinden yaptıracaklarını söyledi.

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi'nin bulunduğu Yenikent'deki merkezinde yapılan toplantıya Söke İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer, Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Nazım Balı, 2. Başkan İbrahim İnan, yönetim kurulu üyeleri Çavuş Polat, Savaş Apladı, Bilgin Çiçek, Söke Şöförler Odası Başkanı Refik Karataş ve Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi şoför esnafı hazır bulundular.

Söke İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer, Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin bitirilebilmesi için başlattıkları kampanyaya olumlu tepkilerin devam ettiğini belirterek; "Vakfımızca yaptırılmakta olan Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde dersliklere isim verilme kampanyamıza bağış yaparak destek veren hayırseverlerimize bir kez daha teşekkürler ediyoruz" dedi.

Söke'nin fakülte konusundaki arzusunu ve istekliliğini her platformda ortaya koyduğunu ve bunun için olanca gücüyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kaymakam Demirezer; "Söke'de aktif olan bu gücü harekete geçirdiğimiz için mutluyuz. Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi, geçtiğimiz dönemde diğer fakülteye 32 bin TL bağışta bulunmuştu. Bugün Mimarlık Fakültesine 15 Bin lira bağışta bulunuyorlar kendilerine ve tüm şoför esnafına teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa sürede hayırsever vatandaşlarımızın teveccühüyle bütün sınıfları tamamlayacağız" diye konuştu.

Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Nazım Balı, Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi olarak Söke Fakülte binası yapımı için 15 Bin TL bağışta bulunduklarını bu paranın bayramdan önce SÖKEV hesabına yatırılacağını söyledi. Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Nazım Balı, geçtiğimiz yılarda düzenlediklerin kampanyalarının örnek olmasını ve Söke'de herkesin Söke Mimarlık ve Tasarım Fakülte binasına destek olmalarını arzu ettiklerini de belirtti. Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi yönetimi, araç sahipleri ve şoförleri, okulların açılmasıyla başlatacakları kampanya ile önümüzdeki günlerde bir günlük hasılatlarını Söke Söke Mimarlık ve Tasarım Fakülte binası inşaatı yapımına bağışlayacaklarını da bildirdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifinden Fakülte İnşaatına 15 Bin Lira Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement