Söke'nin Şampiyon Badmintoncuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Söke'nin Şampiyon Badmintoncuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Söke\'nin Şampiyon Badmintoncuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi Söktaş 75. Yıl İlkokulu’nun şampiyon Badminton kız ve erkek takımları, şampiyonluk gururlarını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile paylaştı.

10.04.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'ye bağlı Yenidoğan Mahallesi Söktaş 75. Yıl İlkokulu'nun şampiyon Badminton kız ve erkek takımları, şampiyonluk gururlarını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile paylaştı.

Yenidoğan Söktaş 75. Yıl İlkokulu kız ve erkek badminton takımları ilk olarak Şubat ayında yapılan il müsabakalarında birinci olarak, ardından 5-7 Nisan tarihlerinde Aydın'da yapılan Ege Bölge Şampiyonası'nda yine birinci olarak Söke'ye gurur yaşattılar. İsmail Şartepe, Mustafa Enes Karataş, Umut Çakar, Yiğit Karagöz Çevik, Hayrettin Güdücü'den oluşan Söktaş 75. Yıl İlkokulu erkek badminton takımı ile Beyza Nur Bahçe, Ebru keçeci, İrem Demirkan ve Eda Nur Topak'tan oluşan badminton takımları şimdide 17 Nisan'da Düzce'de gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası'nda Aydın ili ve Söke'yi temsil edecekler.

Okul Müdürü Ünal Sezgin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nuri Balkan nezaretinde Söke Belediyesi'ne gelen Söktaş 75. Yıl İlkokulu kız ve erkek badminton takımları şampiyonluk gururlarını Başkan Süleyman Toyran ile paylaştılar. Ziyarette CHP'li Meclis Üyeleri Fahri Sivrioğlu, Haluk Kutlay ve Ahmet Karakaş da bulundu.

Şampiyon badmintoncuları kutlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Spor branşlarına elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Söke'ye gurur yaşatan başarılı sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'nin Şampiyon Badmintoncuları Türkiye Şampiyonasına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement