Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi İmza Töreni - Son Dakika
Güncel

Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi İmza Töreni

Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi İmza Töreni

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, suça itilmiş ya da suç mağduru olan, sokakta kalan çocukların topluma kazandırılmasının önemini vurgulayarak, “Toplumumuzun bir yarasını, bir tehdidini fırsata dönüştürmüş oluyoruz’’ dedi.

12.04.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, suça itilmiş ya da suç mağduru olan, sokakta kalan çocukların topluma kazandırılmasının önemini vurgulayarak, "Toplumumuzun bir yarasını, bir tehdidini fırsata dönüştürmüş oluyoruz" dedi.

İpek Mobilya ile Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller-Hedef 2020 Olimpiyatları" projesinin protokolü törenle imzalandı. Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, davetliler, antrenörler ve sporcular katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Yıldız, suça itilmiş ya da suç mağduru olmuş, sokakta kalan, uyuşturucu bağımlısı çocukların ve gençlerin sokaktan kurtarılması, topluma kazandırılması için bu tip projelerin çok faydalı olduğunu bildirdi. Bakan Yıldız, "Başbakanımızla Soçi'deki olimpiyatlara gittiğimizde biz Türkiye olarak olimpiyatlarda 8 sporcuyla temsil edildik. Bizim nüfusumuzun çok azına sahip olan bir ülke ise bizden çok daha fazla sporcuyla katıldı. Biz bu çocuklarımıza sahip çıkarak sporcu olarak yetiştirmeli ve olimpiyatlara çok daha fazla sporcuyla katılmalıyız" dedi.

Bakan Yıldız, "Toplumumuzun bir yarasını, bir tehdidini fırsata dönüştürmüş oluyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın çocukların suçtan korunması ve sokaktan kurtarılması anlamında pek çok projeleri var. Hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla bu projeler hamdolsun iyi bir şekilde yürütülüyor. Çocuklarımızın ev ortamında yaşamlarını sürdürmesi için çocuk bakımıyla ilgili 530 liralık destek sağlıyoruz. Koruyucu aile konusunda Kayseri nüfusuna bakıldığında Kayseri bir numara" diye konuştu.

Törende daha sonra işbirliği protokolü imzalandı. Protokolü Kayseri İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan imzalarken, Bakan Yıldız ve Vali Düzgün de şahit olarak imza koydu. Törende daha sonra projeye destek veren kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ve kişilere plaket verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement