Sokaktaki Elektrik Trafosuna Dokundu, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Sokaktaki Elektrik Trafosuna Dokundu, Hayatını Kaybetti

Sokaktaki Elektrik Trafosuna Dokundu, Hayatını Kaybetti

Kütühya'da 17 yaşındaki Resul Pekuslu, yağan yağmur nedeniyle göle dönüşen sokakta yürürken yaya kaldırımında bulunan elektrik trafosuna dokununca akıma kapılarak öldü.

14.09.2014 22:46  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütühya'da 17 yaşındaki Resul Pekuslu, yağan yağmur nedeniyle göle dönüşen sokakta akıma kapılarak öldü. Yürürken yaya kaldırımında bulunan elektrik trafosuna dokununan Pekuslu feci şekilde can verdi.

AKIMA KAPILDI

Olay, akşam saatlerinde Servi Mahallesi Barbaros Sokak'ta meydana geldi. Kılıçarslan Lisesi son sınıf öğrencisi Resul Pekuslu yağmur suyuyla dolan sokakta yürürken yaya kaldırımdaki elektrik trafosuna tutunmak istedi. Pekuslu dokunduğu trafoda oluşan elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapıldı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vatandaşlar akıma kapıldıktan sonra sokakta yağmur sularının içine sırt üstü düşen Pekuslu'yu hareketsiz halde kaldığını görünce 112 Acil Servis ile 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve kentteki elektrik dağıtımını üstlenen şirketin ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, trafodaki akımını kestirdikten sonra Resul Pekuslu'nun yanına yaklaştı. Liseli Resul sağlık ekibinin çabasına rağmen kurtarılamadı. Ölen gencin cesedi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydetti.

"BİRDEN AKIMA KAPILDI"

Bir görgü tanığı olayı şöyle anlattı:

"Yağmur nedeniyle sokak göle dönüşmüştü. Ölen genç yaya kaldırımındaki elektrik trafosuna tutunarak geçmek isterken birden elektrik akımına kapıldı. Sanırız yağmur nedeniyle trafoda elektrik kaçağı oluştu. Bu arada yağmur Kütahya'da sokak ve caddeleri göle dönüştürdü. Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi ile bazı bina ve evleri su bastı. Kütahya adliye binasının çatısında ise yıldırım düşmesi nedeniyle hasar oluştu. Sokak ve caddelerde çok sayıda araç mahsur kaldı."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokaktaki Elektrik Trafosuna Dokundu, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • kara murat: gecen urfada aynısı oldu kendini bilmeyen ahlaksız insanlar hemen kaçak çekti iyi oldu dediler yetim kalan cocukların günahına girdiler şimdi batıda olmuş yok efendim toprak hatı yomuş yazık olmuş ey yüce rabbim bu kürt kullarına sen yardım et zaten ediyorsun etmiş olmasaydın nufusu 15 milyona cıkmazdı 30 sene sonra seninizninle 60 milyona cıkar ozaman ahırda eşek anırmaz 7 36 Yanıtla
  • taskin akyol: KIMSE KUSURA BAKMASIN DEVLETE SUC ATMASIN bunlari yapan yine VATANDASTIR UCUZ MAL ETMEK ICIN CER CATMA YAPARLAR BÖLEDE INSANALR NE YAPIYORSA VATANDASIN KENDISI YAPIYOR 3 25 Yanıtla Resul Kardeş: DEVLETİN İŞİNİ NASIL OLURDA VATANDAŞ YAPAR KARDEŞ SEN HANGİ ÜLKEDE YAŞIYOSUN. . . ELEKTRİK, YOL, SU DEVLETİN TEMEL GÖREVİDİR. VATANDAŞ YERİNE MÜTEAHİT DE ANLAYABİLİRİZ DE VATANDAŞ DEMEN ÇOK AMAM ÇOK GARİP. . . 0 0
  • mavimarti: YAZIK YAHU NE SUÇU NE GÜNAHI VARDI BU GENCÌN. 19 0 Yanıtla Gacal: Bilinçli; senin evladin varsa insallah allahimdan dilerim onlarinda vadesi bugün yarin dolar, amin. 0 0
  • a a: Trafoya bak, kaç yılında yapıldı acaba?Yazık ya , çocuklarımıza yazık. . . . . . !!! 19 0 Yanıtla
  • BEŞKAZALI: iktidar elektirigi özelleştir di denetim sıfır. gelsin paralar 6 2 Yanıtla
  • MUHARREM: PEKUSLU AYLESİNİN BAŞİ SAGOLSUN 7 0 Yanıtla
  • İBRAHİM: İHMAKARLIK SADECE DEVLETTEMİ ORADAKİ GÖREVLİ ARKADAŞLARIN YALAŞIMINA BAKIN NASIL SAĞLIK GÖREVLİSİ BUNLAR İNSAN Bİ YERİNDE KONTROL EDER KALP MASAJI YAPAR PALDIR KÜLDÜR ÇEKİP ALDILAR RESMEN SONRADA FORMALİTE İCABI AMBULANSTA KALP MASAJI YAPIYOR NERDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLE İLK YARDIM YAZIK KİMLERDEN MEDET UMUYORUZ 5 1 Yanıtla
  • MEMUR TEOMAN: ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİMİZE, AİLESİNE VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN. . MAALESEF UCUZ ÖLÜMÜN ADIDIR ÜLKEMİZ! İNSANLAR NEDEN BASİT İHMALLERLE ÖLÜYOR! DİYE BİR SORU SORDUĞUNUZDA, ANLAMSIZ BİR TEPKİ VE SAVUNMA MEKANİZMASI İLE KARŞILAŞIYORUZ CAHİLANE ÜLKEMDE! NEDİR. . SEN HÜKÜMET DÜŞMANLIĞI YAPIYORSUN! Ee, ESKİDEN DE ÖLÜMLER OLUYORDU! HÜKÜMETİ YIPRATMAK İÇİN SÖYLÜYORSUNUZ! AHH AHH CANIM ÜLKEM, NEDEN DAHA İYİ OLMAYALIMIN DÜŞÜNÜLMEDİĞİ, HİÇ BİR ŞEYİN SORGULANAMADIĞI, SORGULANMAYA ÇALIŞILDIĞINDA VATAN HAİNLİĞİ İLE İRTİBATLANDIRILDIĞI, GÜDÜLMEYE KENDİNİ ADAPTE ETMİŞ, BAŞKALARI TARAFINDAN TELKİNLERLE YAŞAMINI İDAME ETTİREN, OKUMAK ARAŞTIRMAK BİR YANA, ORTADA BİR YANLIŞ OLDUĞUNU HATIRLATMAYA ÇALIŞANLARI ÜLKEYİ BÖLMEKLE İTHAM EDENLERİN ÜLKESİ, HİSSİYAT SIFIR, MANEVİYAT HAK GETİRE! ÇIKIP DÜRÜSTLÜKTEN DEM VURURUZ AMA LAĞIM ÇUKURU GİBİ GÜNÜLLER, FOSEPTİK GİBİ DİLLER. . . KİRLENDİK. . KABUL EDELİM. . HEM SİYASETEN HEM İNSANEN KİRLENDİK. . . 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasına iftira davası açılacağını söyledi
    21:00 Fransa Başbakanı, başörtüsü darp iddiasına iftira davası açılacağını söyledi

    Fransa Başbakanı Gabriel Attal, başörtüsünü çıkarmadığı için okul müdürü tarafından darp edildiğini öne süren öğrenciye iftira davası açılacağını söyledi. Müdür ise sosyal medyadaki ölüm tehditlerinin ardından istifa etti. Fransa'da İslamcı tehditlerin artmasıyla birlikte okullarda güvenlik önlemleri artırıldı. Olaya dair açılan soruşturmada müdürün kıza vurduğuna dair kanıt bulunamadı ve Başbakan Attal, öğrenciye iftira davası açılacağını belirtti. Siyasi partiler ise olaya tepki göstererek, eğitimcilerin maruz kaldığı nefret kampanyalarını kınadılar.

  • Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı
    20:59 Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı

    Rize'nin Derepazarı ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular
    20:59 Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek aracı söndürdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İBB Arnavutköy'de Kent Lokantası açtı
    20:57 İBB Arnavutköy'de Kent Lokantası açtı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Arnavutköy'de Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada lokantanın önemini vurgulayarak, İstanbul'un bütün ilçelerinde Kent Lokantası açacaklarını belirtti. İmamoğlu ayrıca Çatalca'da düzenlenen halk buluşmasında çiftçilere destek sözü verdi ve seçimlerde destek istedi.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu: 'Yaptığımız ittifakı olanca açıklığıyla, dürüstçe yaşadık'
    20:57 İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu: 'Yaptığımız ittifakı olanca açıklığıyla, dürüstçe yaşadık'

    İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, partisinin düzenlediği sokak iftarında yaptığı konuşmada, ittifak sürecini ve diğer partilerin listelerine müsaade etmediklerini belirtti. Kavuncu, ayrıca kentsel dönüşüm, ulaşım sorunları ve düzensiz göç konularına da değindi.

  • Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi
    20:56 Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi

    Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi. Programa Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, öğretim üyeleri, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Sözbir, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti. İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi
    20:56 Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi

    Antalya İl Müftülüğü tarafından Muratpaşa ilçesinde düzenlenen iftar programına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve şehit ve gazi aileleri katıldı. Yapılan konuşmalarda, ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın önemi vurgulandı ve şehit ve gazi ailelerine minnet duyguları ifade edildi.

  • TİKA, Bakü'de iftar programı düzenledi
    20:54 TİKA, Bakü'de iftar programı düzenledi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Bakü Program Koordinatörlüğü, Azerbaycan'ın başkentinde iftar programı düzenledi.

  • Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    20:49 Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzcuoğlu, deprem bölgesinde sıfırdan inşa çalışmalarının devam ettiğini ve Beypazarı'nda da birçok projenin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların tapu işlemleri sürerken, altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.


Advertisement