Sokak Ortasında Öldürülen Avukatın Katili Affettiği Kişi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında Öldürülen Avukatın Katili Affettiği Kişi Çıktı

Sokak Ortasında Öldürülen Avukatın Katili Affettiği Kişi Çıktı

Siirt'te öldürülen avukatın katilinin, bir dava nedeniyle duruşma salonunda kendisine saldırdığı halde şikâyetçi olmayıp affettiği Zeki Yıldız olduğu ortaya çıktı.

04.11.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Barosu'na kayıtlı avukat 35 yaşındaki Mehmet Nezir Okur, işyerinden evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan avukat Okur, çevredekilerin yardımıyla kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yeni evlenen ve iki ay önce baba olan avukatın yakınları acı haberle yıkıldı. öldürülen avukatın katilinin, bir dava nedeniyle duruşma salonunda kendisine saldırdığı halde şikâyetçi olmayıp affettiği Zeki Yıldız olduğu ortaya çıktı.

KEŞİF YAPMIŞ

Olayı duyan Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale, Baro Başkanı Cemal Acar, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu hastaneye gitti. Okur'un cenazesi Şeyh Musa Mezarlığı'nda defnedildi. Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, Zeki Yıldız'ı gözaltına aldı. Zanlının iki gün önce Okur'un işyeri önünde keşif yaptığı belirlendi.

KATİLİ AFFETİĞİ KİŞİ ÇIKTI

Üzerinde kanlı kıyafetlerle gözaltına alınan Yıldız, tutuklandı. 25 bin liralık çek senet davası açan Zeki Yıldız'ın dosyası Danıştay'da reddedilince duruşmada, karşı tarafın avukatı olan Okur'a saldırdığı ortaya çıktı. Ancak avukat Okur'un, saldırı nedeniyle gözaltına alınan Yıldız hakkında şikâyetçi olmadığı ve affettiği öğrenildi.

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında Öldürülen Avukatın Katili Affettiği Kişi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • avukata bak sen: beter olun avukatlar 10 43 Yanıtla
  • reis: Bütün avkuatlara hak ediyor cok garibanın hakını yiyorlar 6 20 Yanıtla
  • Murat: Adamın biri arkadaşına sormuş, demiş ki : hiç düşmanın varmı? O da yok demiş. Nasıl olur ya demiş. Arkadaşı da demiş ki . Hiç Iyilik Yapmadım ki Demiş 16 2 Yanıtla
  • haskürt: ekmek parası için çalışanı vuran cahilleriz işte 18 0 Yanıtla
  • saad: hz ali radiallahuanh sormuşlar su kisi senin dusmanidir olamaz dedi benim ona hic iyiliğim yok 13 3 Yanıtla
  • gercek: gebersun 1 15 Yanıtla
  • aydın tepe: avukat nezir okur fakir ve gariban babasıydın nur içinde yat 15 0 Yanıtla
  • aydın tepe: nur içinde tat mekanın cennet olsun 13 0 Yanıtla
  • aydın tepe: allah ailenen ve dostlarına sabır versin seni birtek ailen kaybetmedi seni bütün dünya kaybetti allah sevdiklerini çok çabuk alır rabbim ailenede ve sevdiklerinede çokçok sabır versin peygamber efendimize komşu olasın nur içinde yat nezir okur 11 0 Yanıtla
  • Hukukçu: "beter olun" diyen zavallı...karakola,mahkemeye veya cezaevine düştüğünde avukatının eline ayağına yapışmayasın beni kurtar diye....Ne kadar çukurdasın ki öldürülmüş bir hukukçu için beter olun diyorsun.İnsanlık var mı sende? 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement