Şoförlere Kural Eğitimi ve İdrar Testi - Son Dakika
Yerel

Şoförlere Kural Eğitimi ve İdrar Testi

Urla ilçesinde ticari araç sürücülerine "Karayolu Toplu Taşımacılık Esasları Yönergesi" kapsamında “sürücü tanıtım kartı” alabilmeleri için seminer verildi.

19.04.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla ilçesinde ticari araç sürücülerine "Karayolu Toplu Taşımacılık Esasları Yönergesi" kapsamında "sürücü tanıtım kartı" alabilmeleri için seminer verildi.

Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Urla Şoförler Odası işbirliğiyle düzenlenen ve iletişim, trafik ve halkla ilişkiler konularının anlatıldığı etkinliğe Urlalı ticari araç şoförleri katıldı.

Eğitim hakkında bilgi veren Urla Şoförler Odası Başkanı Günay Öz, eğitimin "Karayolu Toplu Taşımacılık Esasları Yönergesi" kapsamında verildiğini söyledi.

Ticari araçlarda yolcu taşıyan sürücülerin eğitim seminerine katılıp "Sürücü Tanıtım Kartı" zorunluluğu bulunduğunu ifade eden Öz, eğitimin eksiklerin saptanması ve düzeltilmesi için fırsat olduğunu kaydetti.

Yaklaşık iki saat süren eğitim toplantısının ardından etkinliğe katılan şoförlerden alkol ve madde bağımlılığı testi için Veremle Savaş Derneği görevlilerince idrar örneği alındı. Test sonuçların temiz çıkması durumunda etkinliğe katılan şoförlerin "Sürücü Tanıtım Kartı" almaya hak kazanacakları bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şoförlere Kural Eğitimi ve İdrar Testi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement