Sneijder: Kaptanlığımı Melo Engelledi - Son Dakika
Spor

Sneijder: Kaptanlığımı Melo Engelledi

Galatasaraylı Sneijder, menajerine dert yanarken "Kaptanlığımı Melo engelledi. Çünkü benim ondan daha popüler olmamı istemiyordu." dedi.

01.11.2014 10:47  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kasımpaşa'yı Cuma gecesi Umut Bulut'un son dakika golüyle deviren Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in yedek kalması geceye damgasını vuran olay oldu. Yıldız oyuncu, menajerine zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

"KAPTANLIĞIMI MELO ENGELLEDİ"

Fanatik'in haberine göre; yedek kalmayı kabullenemeyen Sneijder, "Ben dünya yıldızıyım, 2 kez Dünya Kupası finali oynadım. Bu muameleyi hak etmiyorum. Bana dürüst davranmayıp arkamdan konuşanları ayıplıyorum. Bana 6 ay önce kaptanlığı söz verdiler. Beni 10 numara oynatacak, takıma hücum sistemini uygulatacak bir hocanın geleceğini söylediler. Yeni yıldızların alınacağına dair sözler verdiler. Hiçbiri olmadı. Kaptanlığımı Melo engelledi. Çünkü benim ondan daha popüler olmamı istemiyordu. Saha içinde ve dışında Melo ile herhangi bir sorunum yok. Ancak kimin bu takım için daha faydalı olduğuna iyi bakmak lazım." dedi.

"HAKKIM OLAN PARAYI İSTEDİĞİM İÇİN YEDEK KALDIM"

Kasımpaşa öncesi kamp olayını skandal olarak tanımlayan Hollandalı yıldız, "Geçen hafta idmanlarda yedek takımda oynadım. 2 gün üst üste böyle olunca hocayla görüşmek istedim. Benimle konuşmaktan kaçındı, cevap bile veremedi. Herkesin herkese saygısı olması lazım. Takımın kampa gireceğini 1 gün önce SMS ile öğreniyorum. Böyle bir kurumsal anlayış olmaz. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum ama sanki böyle davranarak beni bu takımdan ayırmak istiyorlar... Hakkım olan parayı istediğim için beni yedek bıraktırdılar. Tekrarlıyorum, benden kurtulmak istiyorlarsa gereken tüm anlayışı gösteririm. Fakat bunu benim yüzüme söylesinler ve arkamdan iş çevirmesinler." şeklinde konuştu.

Sneijder: Kaptanlığımı Melo Engelledi
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Kaptanlığımı Melo Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gürhan TUNALI: Bunlar sizin iyi günleriniz, daha da beter olacaksınız. Çok yakında:)) 7 12 Yanıtla
  • prf: öğretmenim melo benim silgimi aldı. . . . bu ne ya!? bir GALATASARAY'lı olarak takımımızın kimsenin egolarını tatmin etme yeri olmasını istemiyorum. . . 6 4 Yanıtla

Advertisement