Sneijder Krizi Kapıda - Son Dakika
Spor

Sneijder Krizi Kapıda

Galatasaray’da UEFA’ya gönderilecek “Alacağım yoktur” kağıdını bir tek Sneijder imzalamadı.

13.10.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA’dan yaptırım gelmesin diye oyunculardan ‘temiz kağıdı’ alan yönetim, Sneijder’in kontrat sitemiyle karşılaştı. Hollandalı, Ünal Aysal’ın verdiği, “Zamlı yeni sözleşme” sözünün tutulmasını istiyor.

Tüm Galatasaray takımı UEFA’ya gönderilecek olan “Kulüpten alacağımız yoktur” yazılı kağıdı imzaladı, Wesley Sneijder “Yeni kontrat” inadı nedeniyle henüz imza atmadı.

Hollandalı, sezon başında başkan Aysal’ın kendisine yeni kontrat sözü verdiğini belirtip Galatasaray’ın UEFA’ya eksiksiz göndermesi gereken “Alacağım yok” belgesine halen imza atmadı.

3 gün önce Wesley Sneijder’ın Galatasaray’dan alacağının bulunduğu Hollanda basınına manşet olmuştu. Bu haberlerin nedeni ve olayın iç yüzü de ortaya çıktı.

YILBAŞINA KADAR BİLDİRMELİLER

Üç ayda bir UEFA tarafından denetlenen G. Saray Kulübü, 30 Eylül tarihinde futbolcularına hiçbir gecikmiş ödemesi bulunmadığını ve ödemelerin eksiksiz yatırıldığını iletmişti. Ancak futbolcularına 2 ay geriden ödeme yapan kulüp, UEFA’dan bir sonraki inceleme döneminde herhangi bir yaptırım ya da ceza ile karşılaşmamak adına “temiz” kağıdı imzalatmak için harekete geçti.

Çünkü 31 Aralık 2014 tarihine kadar Galatasaray, bu kağıtları UEFA’ya eksiksiz vermek zorunda. Aksi taktirde eksik evrak ve yanlış beyan kategorisine girmiş olacak.

Yönetim bu konuda ay başında harekete geçti. Tüm oyuncular gerekeni yaptı, Felipe Melo önce alacakları olduğunu iletti ardından ikna edildi ve imzayı attı. Ancak Sneijder milli takım kampına gitmeden önce bu isteği geri çevirdi ve ağzındaki baklayı çıkardı.

2 AYDIR SÖZLEŞMEYİ BEKLİYORUM

Galatasaray yetkilileri ile görüşen Wesley Sneijder’ın, Galatasaray’dan 2 aydan bu yana yeni kontrat teklifi beklediği için böyle bir tavır ortaya koyduğu ortaya çıktı.

Sezon başında başkan Ünal Aysal’dan yeni kontrat ve zamlı tarife ile sözleşmesinin uzatılacağı sözünü aldığını belirten Sneijder, “Ben G.Saray’da kalmak istiyorum. Sezon başında Başkan bana ‘Sözleşmeni uzatacağım, paranı da artıracağım sözü verdi. Menajerimle de görüşme yapıldı. Neden halen yeni kontrat yapılmadı’ diyerek G.Saray’da 2016’da bitecek olan kontratının uzatılmasını istediği için kağıtları imzalamakta rötar yaptığını kulüp yetkililerine iletti.

800 bin Euro alacağı var

Galatasaray Kulübü yetkilileri kongre yapılacağını belirttikleri Wesley Sneijder’e kendisinden memnun olduklarını iletti.

Sarı kırmızılı kulübün idarecileri, Sneijder’in Galatasaray’da kalmak istediğini dile getirip bu yüzden böyle bir tavırda bulunduğunu ancak milli takım dönüşünde onun da bu kağıda imza atacağına inandıklarını, yani bu konuda bir sorun yaşanmayacağı görüşünde. Sneijder’ın Galatasaray’dan gecikmiş olan alacağının ise 800 bin Euro olduğu belirtildi.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sneijder Krizi Kapıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor
    11:39 Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele eğitimlerini sürdürüyor. Uzunköprü ilçesine bağlı Bıldır ve Elmalı köylerinde halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı. Ayrıca trafik jandarması timleri, Üyüklütatar köyünde vatandaşlara trafik eğitimi verdi.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor
    11:36 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor

    Çaykur Rizespor'un kanat oyuncusu Altin Zeqiri, iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, İstanbulspor maçına üç puan için gideceklerini söyledi. Zeqiri, takım olarak sezon sonu hedeflerine odaklandıklarını ve ligdeki maçları tek tek ele alarak en iyi şekilde sonuç almak istediklerini ifade etti.

  • Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor
    11:36 Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor

    TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Denizlispor, alt sıralardan kurtulma adına önemli olan karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Denizlispor, 31 puanla 15. sırada bulunan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu
    11:35 Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu

    Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen iftar programında güreş camiası bir araya geldi. Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve TGF Başkanı Şeref Eroğlu'nun da katıldığı iftarda, güreşin Türk kültüründeki önemi vurgulandı. Türk güreşinin yükselişte olduğu belirtilirken, Paris 2024 Olimpiyatları'nda büyük başarılar hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca, Türk güreşinin geçmişte elde ettiği başarıların devam etmesi ve yeni kotalar alınması amaçlandığı belirtildi.

  • Yok artık daha neler! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı
    11:34 Yok artık daha neler! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı

    Fenerbahçe forması da giyen ve futbolu bırakan dünya yıldızı Mesut Özil, spor yapmaya başladıktan sonra kaslı haliyle dikkatleri üzerine çekti. 35 yaşındaki eski futbolcunun son hali binlerce beğeni aldı.

  • Güreş camiası iftarda bir araya geldi
    11:32 Güreş camiası iftarda bir araya geldi

    Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, İstanbul Mersinli Ahmet Kireççi Kamp ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen iftarda kulüp başkanları, milli sporcular ve antrenörlerle buluştu.

  • Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, spor muhabirleriyle iftar programında buluştu
    11:27 Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, spor muhabirleriyle iftar programında buluştu

    Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor'un sponsorlarından Balıkçı İrfan'da düzenlenen iftar programında kentteki spor muhabirleriyle bir araya geldi. Boztepe, konuşmasında Ramazan ayını kutlayarak, Balıkçı İrfan ve ekibine teşekkür etti.

  • Türkiye Boks Federasyonu, Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istiyor
    11:26 Türkiye Boks Federasyonu, Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istiyor

    Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi. Gözgeç, ayrıca boks branşının Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları'nda olmama ihtimaline dikkat çekti ve 2024 Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası'nın Antalya'da düzenleneceğini müjdeledi.

  • Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada
    11:18 Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada

    Pınar Karşıyaka, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'den sonra en çok sayı üreten takım oldu. İzmir ekibi, 24 maçta 2 bin 118 sayı atarak, play-off mücadelesi için iyi bir konumda bulunuyor.

  • Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor
    11:17 Milli Dartçı Süleyman Can Durmuş, Dünya Şampiyonluğunu Hedefliyor

    16 yaşındaki milli dartçı Süleyman Can Durmuş, 7 yıllık sporculuk kariyerinde 75 madalya kazandı. Türkiye'de katıldığı 82 müsabakanın yarısında şampiyonluğu elde eden Durmuş, dünya şampiyonası için antrenmanlarını sürdürüyor. Dart Milli Takım Antrenörü Halil Durmuş, yeğeni Süleyman'ın başarılarından gurur duyduğunu ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirtti. Süleyman Can Durmuş ise dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

  • TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak
    11:15 TÜMOSAN Konyaspor Başkanı: Hedefimiz düşme tehlikesinden uzak kalmak

    TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübe verilen transfer yasağının yanlış değerlendirildiğini belirterek, hedeflerinin ligde düşme tehlikesinden uzak bir sıralamada kalmak olduğunu söyledi. Korkmaz, takımın güvenli bölgede kalmak için mücadele ettiğini ve şampiyonluğu belirleyebilecek güce sahip olduklarını ifade etti. Ayrıca taraftarlardan tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istedi.

  • Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor
    11:14 Bedensel Engelli Milli Bilek Güreşçi Oya Aydın, Dünya Şampiyonasında Birincilik Hedefliyor

    Oya Aydın, bedensel engelli bir milli bilek güreşçisi olarak dünya şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkmayı hedefliyor. Devlet koruması altında yetişen Aydın, beden eğitimi öğretmenlerinin yönlendirmesiyle bilek güreşine başladı. Şimdi ise Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası'nda yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement