Sneijder'den Şike İddialarına Yanıt: Sadece Gülerim - Son Dakika
Spor

Sneijder'den Şike İddialarına Yanıt: Sadece Gülerim

Sneijder\'den Şike İddialarına Yanıt: Sadece Gülerim

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan'ın yediği golle ilgili çıkan şike iddialarına açıklık getirdi.

21.05.2015 16:48  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında rakip akleci Ferhat Kaplan'ın yediği golle ilgili açıklamada bulundu.

"BUNA ANCAK GÜLERİM"

Hollanda basınına konuşan Sneijder, "Buna ancak gülebilirim. Tam bir saçmalık." dedi. 30 yaşındaki yıldız, kalecinin elini bilerek çekmediğini topun geçtiğini anladıktan sonra yere düşme pozisyonunu ayarladığını söyledi, "Bence mantıklı açıklaması bu." diye konuştu.

Pazar günkü derbiyi de yorumlayan Wesley Sneijder, " Beşiktaş'ı yenersek hemen hemen şampiyon olmuş sayılırız." ifadesini kullandı.

"ÇOK FAZLA KOMPLO TEORİSİ VAR"

Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacakları ve bu takımın sarı-kırmızılı bir yöneticinin memleketi olduğu kendisine hatırlatılan yıldız futbolcu, bu soruyu gülerek karşıladı. Sneijder, "Hahaha, evet bu doğru. Şimdi bunun hakkında da konuşmalar olacak. Burada çok fazla komplo teorisi var. Ancak bunlar saçmalık." yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'den Şike İddialarına Yanıt: Sadece Gülerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Haberdar: Fener böyle gol atsa Erman Toroğlu haftalarca program yapardı şike diye 4 4 Yanıtla
  • Salih Has: Sen açta pipona Gül . GS ya yatan şike yapan takım da futbolcuda yok olur. Allah'ın adaleti var. Ankaragücü 8-0 yattı sürünüyor. Vefaya dönecek. Malatya doğan taksi anahtarlarını aldı sürünüyor. GS kollayan hakemlerinde Allah ciğerini yaksın 2 4 Yanıtla

Advertisement