Sneijder: Manchester United'ı Reddettim - Son Dakika
Spor

Sneijder: Manchester United'ı Reddettim

Sneijder: Manchester United\'ı Reddettim

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, "Manchester United'tan teklif aldım ancak Türkiye'de mutlu olduğum ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığım için reddettim." dedi.

01.10.2014 18:12  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Manchester United'tan teklif almasına rağmen sarı-kırmızılı kulüple bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almak amacıyla bunu reddettiğini söyledi.

VAN GAAL'İ ÖVDÜ

İngiliz basınına konuşan Hollandalı yıldız, Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'in çok akıllı ve deneyimli bir teknik adam olduğunu ve Manchester United'ın yaz transfer döneminde kendisiyle ilgilendiği ifade etti.

"SON DERECE MUTLUYUM"

Manchester United'tan teklif gelmesinin kendisi için gurur verici bir durum olduğunu, kulübü reddettiğini kaydeden Sneijder, "Yine de Türkiye'de son derece mutluyum ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamama düşüncesi çok zordu" ifadelerini kullandı.

16 MİLYONLUK BÜTÇE İŞE YARAMADI

Haberde, Manchester United'ın Sneijder için 16 milyon sterlinlik bir bütçe hazırlamasına rağmen Hollandalı yıldızın İngiltere'de oynamaya istekli olmaması nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği de vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sneijder: Manchester United'ı Reddettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fenerli: tabi red edersin sana galatasaraydaki gibi vergisiz parayı kimse vermez orda ayrıca burda haftada 1 maç yapıp yatıyorsun ingilterede antreman yapmaktan canın çıkacaktı işine gelirmiydi :D 5 8 Yanıtla kadir: iyice mücadele ettiniz mi ASDAS ? etmediyseniz bir pozisyon daha deneyecekmiş arsenal :) 0 0 asdas: haftada 1 maç yapan sizsiniz bugün mesela siz yatın biz mücadele ederiz 0 0
  • fenerli: siz şampiyonlar liginde oynuyorsunuz ne oluyor arsenalden ilk yarı 3 yiyen 17 yaşındaki çocukların oynadığı anderlechle son dakika paçayı kurtaran bir takımsınız. sizin halinize en çok dormundaki maçta gülecem almanyada :D 4 6 Yanıtla

Advertisement