Slaven Bilic'ten Futbolculara: Tur Sizin Elinizde - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic'ten Futbolculara: Tur Sizin Elinizde

Slaven Bilic\'ten Futbolculara: Tur Sizin Elinizde

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, futbolcularını Feyenoord maçına motive etmeye başladı, "Tur sizin elinizde" mesajını verdi.

28.07.2014 07:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord ile çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularını zorlu maçın havasına sokmaya başladı. Siyah-beyazlı teknik adam basında bu kritik maçtan daha çok transfer haberlerinin yer alması nedeniyle oyuncularına, "Tur sizin elinizde" mesajını verdi.

"ONLARDAN DAHA TECRÜBELİYİZ"

Transfer çalışmalarının takım üzerinde olumsuz etki yapmaması gerektiğine dikkat çeken Hırvat hoca, mevcut kadronun bu yükün altından kalkabileceğini dile getirdi. Feyenoord maçı öncesinde düzenlediği toplantılarda futbolcularına sürekli moral aşılayan ve onlara ne kadar önemli isimler olduğunu hissettirmeye çalışan siyah-beyazlı hocanın, "Rakibimiz güç kaybetmiş olsa da köklü bir Hollanda kulübü. Bizim en önemli avantajımız ise geçen seneki kadro yapımızın büyük bir bölümünü koruyor olmamız. Onlardan daha tecrübeli bir ekibiz. Bu durumu her iki maçta da lehimize kullanabiliriz. Tur sizin elinizde" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bu arada Slaven Bilic, Feyenoord sınavı öncesi İngiltere kampında oynanan son hazırlık maçı olan Mainz karşılaşmasını mercek altına aldı.

DETAYLI ANALİZ!

İngiltere'de 1-1 berabere biten müsabakadaki taktiksel ve bireysel hataları kurmaylarına not aldıran Hırvat teknik direktör, bunların tekrarlanmaması için antrenmanlarda özel çalışmalar yaptıracak.

Feyenoord maçının provasını Mainz karşısında yaptıran ancak istediği sonuçları elde edemeyen Bilic özellikle Demba Ba'nın hücumda yalnız kalmasına çözüm bulmaya çalışıyor. Deneyimli çalıştırıcı, orta saha ve kanat oyuncularından Demba Ba'ya yakın oynamalarını istiyor.

DEMBA BA 11'DE BAŞLAYACAK

Teknik Direktör Slaven Bilic, Feyenoord ile çarşamba günü Hollanda'da oynanacak maçtan avantajlı bir skor çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Hırvat hocanın kritik müsabakada yeni transfer Demba Ba'ya 11'de görev vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Slaven Bilic'ten Futbolculara: Tur Sizin Elinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement