Siverek'te Katı Atık Entegre Tesisi Kurulacak - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Katı Atık Entegre Tesisi Kurulacak

Siverek\'te Katı Atık Entegre Tesisi Kurulacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek temasları sırasında ilçeye katı atık entegre tesisi kurulması için talimat verdi.

06.08.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek ilçesinde yapılan yatırım ve projeleri yerinde inceledi. İlk olarak Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantı içeriğinde Siverek'e yapılan ve yapılacak projelerin detaylarını görüşüldü.

Projeye destek verenlere teşekkür eden İlçe belediye başkanı Yılmaz, "Toplantımızda dere ıslahı çalışmalarımızın projesini başkanımıza sunduk. Başkanımız da katı atık entegre tesisinin kurulması talimatını verdi. Projelerimizi tek tek hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Toplantının ardından alanda incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Siverek kent atıklarının yer aldığı bölgeye geçerek, yapılacak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Siverek ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığının yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siverek'te Katı Atık Entegre Tesisi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bekir KIRVAR: Çöpü bulunduğu yerden kaldırıp başka yere kurun fabrikayı orada binlerce öğrenci eğitim görecek kokuyu çekmek zorundamıyız 0 0 Yanıtla

Advertisement