Şanlıurfa'da İki Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da İki Bin Kişiye İftar Verildi

Şanlıurfa\'da İki Bin Kişiye İftar Verildi

Siverek Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftara, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de katıldı.

06.08.2013 00:56  Güncelleme: 01:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, kaymakamlık tarafından 2 bin kişiye iftar verildi.

Siverek Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına 2 bin kişi katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftara Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve bürokratlar ile vatandaşlar katıldı. Ezanın okunmasının ardından iftarların açılmasıyla İlçe Müftüsü Hilmi Yazar dua okudu. Programda konuşan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, "Bu rahmet ve bereket ayında birliğimizi, dirliğimizi beraberliğimizi bu meydana mühürlemek için toplandık, bereketli soframızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Kaymakamın ardından kalabalığa seslenen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, "Ramazan aynın sonuna yaklaştığımız şu mübarek gecelerde, sizlerle bu güzel iftar vesilesi ile bir arada bulunduğumdan dolayı gerçekten çok mutluyum" diye konuştu. Programda son olarak konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, şunları söyledi:

"Allah'a şükürler olsun zengin, fakir, genç, yaşlı, kadın, erkek hepimiz burada bir aradayız. Bu memleketin en çok ihtiyacı olan şey, birlik ve beraberlik, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Devletin ayrı gayrı olmadan, artık milletin hizmetinde olduğunu yere göğe ve dünyaya haykırıyoruz. Ötekileştirme, ayrımcılık bitmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 70 milyonun devletidir."

Program yapılan konuşmaların ardından Grup Mevlana'nın seslendirdiği ilahilerle son buldu. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da İki Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement