Siverek'te Cumhuriyetin 90'ıncı Yılı Anısına Bisiklet Turu - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Cumhuriyetin 90'ıncı Yılı Anısına Bisiklet Turu

Siverek\'te Cumhuriyetin 90\'ıncı Yılı Anısına Bisiklet Turu

Siverek Kaymakamlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı ile Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yılı anısına bisiklet turu düzenledi.

28.10.2013 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Kaymakamlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı ile Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yılı anısına bisiklet turu düzenledi. Dört gün sürecek bisiklet turu etkinliğine Türk milli bisikletçileri ile Alman Bisiklet Federasyonu Başkanı Toni Kirch ve eşi Maret'in de katıldığı 18 bisikletçi, 40 kilometre yol giderek Siverek'e bağlı Gedik Köyü'ne gitti. Burada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar tarafından karşılanan bisikletçiler, kurulan kıl çadırda yemek yedi. Yemeğin ardından Toni Kirch, Milletvekili Gülpınar'a Almanya'nın Werneck kentinin flamasını hediye etti. Gülpınar ise, bisikletçilere el işlemeli heybe takdim etti.

Bisikletçiler, düzenlenen turdan dolayı mutlu olduklarını söylerken, Milletvekili Kasım Gülpınar ise, şunları kaydetti

Organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'nın ve ilçemizin tanıtılması önemlidir. Özellikle Siverek ve Karacadağ Bölgesi'nin tanıtılması önemli, bu etkinliğin Gedik Köyü'ne kadar gelmesi beni mutlu etti. Almanya'dan gelen konuklarımız ülkelerine gittiklerinde bölgemizi, ülkemizi iyi anıp tanıtacaklarına inanıyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Cumhuriyetin 90'ıncı Yılı Anısına Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal'ın ifadesi ortaya çıktı
    18:31 Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal'ın ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma çerçevesinde iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifadesi ortaya çıktı. Köksal ifadesinde, para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını ve kampanyaya bağışta bulunmadığını belirtti.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement