Siverek'te Çok Amaçlı Hizmet Evlerinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Çok Amaçlı Hizmet Evlerinin Açılışı Yapıldı

Siverek\'te Çok Amaçlı Hizmet Evlerinin Açılışı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’nin açılışı yapıldı.

28.12.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Çok Amaçlı Hizmet Evi'nin açılışı yapıldı.

Siverek Belediyesinin Yenişehir ve Esmerçayır mahallelerinde yapımını tamamladığı Abdullah Aydın ve Yenişehir Çok Amaçlı Hizmet Evi, İlçe Müftüsü Burhan Barut'un tarafından yapılan duanın ardından törenle hizmete açıldı. Açılış törenleri için ilçeye gelen AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, "Vefa dediğimiz olay bu gün burada tecelli ediyor. Vefa mana itibariyle emaneti gerçek hak sahibine teslim etmektir. Bu gün halka hizmet etmek için çalışmış ancak ömrü kafi gelmeyen Abdullah Aydın kardeşimize hakkını teslim etmektir. Bu güzel düşünceyi ve bu vefa örneğini gösteren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepimizi bir dava uğruna yola çıktık kimimizin ömrü yeter kimimizin yetmez, önemli olan niyettir. Abdullah kardeşimizde iyi niyetle yola çıkmış bir kardeşimizdi, hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum hizmet bayrağını devir edene kadar inşallah vefalı oluruz" dedi. Esmerçayı mahallesindeki açılışın ardından Yenişehir mahallesindeki Çok Amaçlı Hizmet Evinin açılışı yapıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, tesisin projesinde mahalle sakinleriyle görüşüldüğünü ve gelen talepler doğrultusunda yapıma başlandığını söyledi.

Başkan Yılmaz, "Değerli dostlar açılışını yapacağımız tesis mahalle sakinleriyle birlikte karar aldığımız tesis 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Yenişehir, Selimpınar, Bahçelievler mahallelerimizin faydalanabileceği bir tesis. Tesisimizin alt katında çok amaçlı hizmet salonu, yemek salonu ile birlikte üst katında da büyük bir mescidimiz var. Söz konusu mescidi yapmamızın nedeni yine başta mahalle muhtarımız olmak üzere mahalle sakinlerinin tamamı bize böyle bir talepte bulundu. Bizde hay hay dedik baş göz üstüne dedik ve mescidimizi de Rabbim nasip etti tamamladık. Bugünde halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. Değerli dostlar Ak Parti Belediyeciliğinde elbette ki tarihi belediyeciliğin, kültürel belediyeciliğin, vizyonel belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin çok önemli bir yeri var ama bizim halk belediyeciliğimizin olmasa olmazı hiç şüphesiz hizmet belediyeciliğidir. Bugünde burada bunun güzel bir örneğini görüyoruz. Bundan sonra da gerek ilçe belediyesi olarak gerekse Büyükşehir belediyesi olarak Siverek'le ilgili planlamalarımızı programlarımızı yapmaya devam edeceğiz. İnşallah çok sayıda eseri yatırımı Siverek'e kazandırmış olacağız. Ben huzurunuzda sayın vekilimize verdiği destekler için ve Büyükşehir belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz burayı yaparken kendilerinden şunu talep ettik. Sayın başkanım bu çevre yolları da yaparsak tesisle bütünleştirmiş olacağız burayı sağ olsunlar onlarda ekiplerine talimatlarını verdiler, çok kısa bir süre içerisinde çevre yollarının tamamını yaptılar tamamladılar. Şuanda da alternatif bir bulvar olarak Siverek halkımızın hizmetine sunmuş oldular. Ben katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Açılışa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın yanı sıra Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Müftüsü Burhan Barut, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Çok Amaçlı Hizmet Evlerinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement