Mustafa Ceceli Konserinde Olay Çıktı, Ceceli Sahneyi Terk Etti - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli Konserinde Olay Çıktı, Ceceli Sahneyi Terk Etti

Mustafa Ceceli Konserinde Olay Çıktı, Ceceli Sahneyi Terk Etti

Şanlıurfa'da düzenlenen Mustafa Ceceli konserinde olaylar çıktı. Gerginlik üzerine Ceceli sahneyi terk ederken, göstericiler Türk bayrağını indirmeye çalıştı.

06.05.2015 01:37  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'te düzenlenen Mustafa Ceceli konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konser alanına gelen Mustafa Ceceli büyük bir hayran kitlesi tarafından coşku ile karşılandı. Konserde birbirinden güzel şarkılar söyleyen Ceceli'ye hayranları eşlik etti. Konser alanında özel güvenlikçilerin güvenlik önlemleri yetmezken, polis ekipleri yardımda bulundu.

GERGİNLİK NEDENİYLE SAHNEDEN AYRILDI

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konserde bir grup, bariyerleri aşıp Ceceli'ye ulaşmak isteyince gerginlik yaşandı. Mustafa Ceceli ise yaşanan gerginlikte konserini erken bitirip sahneden ayrıldı.

POLİS MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI

Mustafa Ceceli'nin sahneden erken inmesini protesto eden kalabalık, sahneye taş ve pet şişeleri attı, çöp konteynerlerini devirip caddede bulunan yolcu duraklarına zarar vermeye başladı. Yapılan uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığa polis, biber gazıyla müdahale etti

Dağılmayan göstericiler TOMA ve polis ekiplerine taş atarak sokak aralarına kaçtı. Çıkan olaylarda atılan taşlardan dolayı iki gazeteci çeşitli yerlerinden yaralandı.

TÜRK BAYRAĞINI İNDİRME GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

Çıkan olaylar sonrasında bazı göstericiler Atatürk anıtında bulunan bayrakları indirme girişiminde bulunurken, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında göstericiler sokak arasına kaçarak kayıplara karıştı.

Sokak arasına kaçan göstericiler belediye duraklarına, çorba dağıtılan noktaları taşlayarak kırdı. Bazı göstericiler ise çöp konteynırlarını devirdi.

Konserde çıkan olaylar sonrasında güvenlik önlemlerini alan güvenlik ekipleri yaptıkları çalışmaları sonucunda 11 kişiyi gözaltına aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli Konserinde Olay Çıktı, Ceceli Sahneyi Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • METEHAN: Bu kürtlerde nekadar aşağılık kompleksi var ya bi konseri bile dinleyemiyorlar güneydoğu ne anlar konserden nasıl bir ırk bunlar ya kavga ettikleri zaman kazma sapıyla birbirlerinin kafasını eziyorlar allah size neden bir devlet kurdurmayı tarihinizde nasip etmedi bi sorgulayın kendinizi krolar adananın mersininde içine ettiniz suç bizde sizleri buralara yerleştirdiğimiz için 30 84 Yanıtla
  • Alp: Bu topraklar üzerinde yasıyorsan TURK BAYRAGİNA VE MILLETINE saygı duyacaksın. 32 9 Yanıtla
  • Tuncay007: Bayrağı indirmeye çalışanı indireceksin ki, bundan sonra bayrak indirmek istiyen tekrar düşünsün, ermeni uşakları bunlar. 36 3 Yanıtla
  • kağan: medeniyetin uzak olduğu,arada kalmış,kimliksiz vatansız topluluk... 25 3 Yanıtla
  • laz: Helal Urfalılaraaa 3 20 Yanıtla
  • sare: siverek il olsa ne olur olmasa ne olur böyle hayvanlar oldugu sürece boşş arkadaslarrr 20 1 Yanıtla
  • Nur Kara: İnsanlıktan nasibini almamış yaratıklar kültürel etkinlikten,sosyal etkinlikten ne anlar ki böyle kırıp yıkıp dökerler ... 17 3 Yanıtla
  • laz: ya arrkadaşlar ne bayrak indirmesi,çoçuk oraya çıkıp konseri izlemek içindir.tamamıyla bir tiyatro oynandı.kimse kimsenin rengine ,bayrağına saygısızlık yapma hakkı yoktur. 11 8 Yanıtla
  • ADANALIYIK DEDİMYA .....: türk bayrağını ermeni yunan indir. siz bu ülkede yaşıyorsanız. akıllı olakacsınız. o bayrak sizin namusunuz. yok ben sevmiyorum bayrağı diyorsan ne duruyorsun buralarda git ermeni, yunan topraklarına orda barın. 18 1 Yanıtla
  • pas: mallar 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.


Advertisement