Şişli'den Demirciköy'deki Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Şişli'den Demirciköy'deki Öğrencilere Yardım

Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Sıcak Eller Derneği, Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde okuyan öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

23.12.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Sıcak Eller Derneği, Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde okuyan öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin beldedeki okullarda okuyan öğrencilere kaşkol, bere, eldiven ve kazak dağıttığını söyledi.

Dernekten 20 civarında üyenin beldeye geldiğini belirten Sümer, şöyle konuştu:

"Kısa bir süre önce Demirciköy, Şaphane ve Kuşu gezisi için Simav'a gelen Mustafa Sarıgül'ün onursal başkanlık görevini yürüttüğü dernek, beldeye gelerek yardımda bulunabileceklerini bildirmişti. Ben de böyle bir yardım köprüsünün kurulmasından mutlu olacağımızı dile getirmiştim. İşte bugün o sözler gerçeğe dönüştü."

Dernek yöneticilerinden Bahriye Karakaya da derneklerinde yaklaşık 500 üye görev yaptığını bildirdi.

Derneğin, yardımsever iş adamları, esnaflar ve kuruluşlardan bağış olarak topladığını ifade eden Karakaya, "Bu yardımları her yere giderek ihtiyaç sahiplerine dağıtmaktayız. Hiçbir zaman para yardımı almayan sadece giyim ve okul malzemesi bağışlarını kabul eden derneğimiz, Simav'ın Demirciköy beldesini ve okullarını kendine kardeş kabul etmiştir." - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şişli'den Demirciköy'deki Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement