Şişli Belediye Başkanı İnönü, Berlin'de - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediye Başkanı İnönü, Berlin'de

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Sarıgül ile şayet gizli bir buluşma yapmak istesem, bunun için Almanya'ya gelmeye değmez." dedi.

01.12.2014 17:26  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'le Berlin'de görüştüğü iddiasına ilişkin, "Sarıgül ile şayet gizli bir buluşma yapmak istesem, bunun için Almanya'ya gelmeye değmez" dedi.

Berlin'de kaldığı Swiss Otel'de gazetecilere açıklama yapan İnönü, Yeşiller Partisi Milletvekili Özcan Mutlu'nun daveti üzerine Almanya'ya geldiğini, çarşamba gününe kadar da kentte temaslarda bulunacağını söyledi.

Daha önce de Berlin'i ziyaret ettiğini dile getiren İnönü, burada herhangi bir belediye ile kardeş belediye olma ihtimalini de değerlendirdiklerini ifade etti.

"Mutlu ile bu akşam buluşacağız ve yarın parlamentoya gideceğiz" diyen İnönü, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de Berlin'de bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "Neden geldiği konusundan bir fikrim yok. Oğlu ile gelmiş, burada buluşmamız tesadüf" ifadesini kullandı.

Berlin'de Mustafa Sarıgül'le bir görüşme gerçekleştirdiği iddiasına ilişkin İnönü, "Sarıgül ile şayet gizli bir buluşma yapmak istesem, Almanya'ya gelmeye değmez. Sırf bunun için buraya gelmenin bir anlamı yok" diye konuştu.

Belediye başkanlığından istifa edeceği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine İnönü, "Ben Şişli Belediye Başkanı olarak seçildim. Seçmenlerime karşı sorumluluğum var. Bu nedenle istifa etmeye niyetim yok" dedi.

Hayri İnönü, ayrıca Sarıgül'le kavgalı olmadıklarını sözlerine ekledi. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli Belediye Başkanı İnönü, Berlin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement