Sırrı Süreyya Önder, Resepsiyonda Erdoğan Çiftini Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Sırrı Süreyya Önder, Resepsiyonda Erdoğan Çiftini Güldürdü

Sırrı Süreyya Önder, Resepsiyonda Erdoğan Çiftini Güldürdü

HDP'li Önder, devir teslim töreni sonrası düzenlenen resepsiyonda Emine Erdoğan'ın "Nerelisiniz?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi güldürdü.

29.08.2014 10:11  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı görevini devralan Recep Tayyip Erdoğan, devir teslim törenine katılan yerli ve yabancı konuklarını resepsiyonda ağırladı. Milliyet gazetesi Erdoğan'ın Çankaya'daki ilk resepsiyonundan notları okurlarıyla paylaştı. Resepsiyonda Emine Erdoğan’ın "Siz nerelisiniz?" diye sorması üzerine, Önder, "Adıyamanlıyım, Çok afedersiniz Türküm, tedavi oluyorum" yanıtını verdi. Önder’in esprisi Erdoğan çiftini ve masayı güldürdü.

ERDOĞAN HDP'Lİ VEKİLLERİN MASASINDA

Konuklarıyla yakından ilgilenen Erdoğan'ın resepsiyona katılan HDP’li milletvekillerle yaptığı sıcak sohbet dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan, Pervin Buldan, İdris Baluken, Hasip Kaplan, Nazmi Gür, Kemal Aktaş, Adil Zozani, Erol Dora ve Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın bulunduğu masaya geldi. Buldan, Erdoğan’ı"Hayırlı olsun sayın cumhurbaşkanım" sözleriyle karşıladı. Erdoğan, HDP’lilerden, bölgenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Erdoğan, HDP’lilerle Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı süren havalimanı hakkında da bilgi alışverişi yaptı.

SAKIK AĞRI'YA DAVET ETTİ

Ağrı Belediye Başkanı Sakık ise TBMM’deki yemin töreni sonrasında ve resepsiyonda Erdoğan’la Ağrı’nın sorunlarına ilişkin sohbet etti. Sakık, “Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Ağrı yoksul bir kent. Cumhuriyetin kuruluşundan beri ihmal edilmiş. Cumhurbaşkanı olarak ilk ziyaretinizi Ağrı’ya yapmanızı istiyoruz” dedi. Erdoğan ise Sakık’a, “İnşallah yakın bir tarihte Ağrı’ya geleceğim, konuğunuz olacağım” karşılığını verdi. Sırrı Süreyya Önder’in, Adıyaman’a davet etmesi üzerine, Erdoğan, 10 Ağustos’ta kendisine en yüksek oy veren illerden başlamak üzere gezilerine başlayacağı yanıtını verdi.

ÖNDER'İN ESPRİLERİ GÜLDÜRDÜ

Bu sırada Emine Erdoğan’ın “Siz nerelisiniz?” diye sorması üzerine, Önder, “Adıyamanlıyım, Çok afedersiniz Türküm, tedavi oluyorum“ yanıtını verdi. Önder’in esprisi Erdoğan çiftini ve masayı güldürdü. Önder’in “Tarım Bakanı Mehdi Eker’den tespih istedim, vermedi. Verseydi tekrar bakan olması için dua edecektim” sözlerine Erdoğan çifti uzun süre güldü.

BARZANİ KATILDI

Sohbete, resepsiyona katılan isimlerden Irak Kürdistan Bölgesel Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani de katıldı. Barzani ile Erdoğan, bölge sorunları konusunda sohbet etti. Barzani, Erdoğan’ı, IŞİD’le yürütülen mücadelede ilerleme kaydettiklerini kaydetti.

HDP'Lİ VEKİLİN ÖZEL'DEN TALEBİ

HDP’li Zozani, Milli Savunma Bakanı Yılmaz ile sohbet eden Genelkurmay Başkanı Özel’in yanına giderek, kendisini tanıttı ve Hakkari Kalesi’nin askeri alan olduğunu, kendilerine verilmesi halinde park haline getireceklerini belirtti ve “Hatta restore edip verirseniz daha iyi olur” diye konuştu. Özel ise olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi ancak restorasyonla Kültür Bakanlığı’nın ilgilendiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun ardından tören için Türkiye’ye gelen devlet ve hükümet başkanları onuruna akşam yemeği verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sırrı Süreyya Önder, Resepsiyonda Erdoğan Çiftini Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • MELEK: Burda türklük adina yorum yazan acizlerin topu SIRRI SÜREYYA ÖNDERE kurban olsun sirrinin tirnagi ettmezsiniz onun sayesinde türk halkina sempati duyoyorum. . . . Adam gibi adam SIRRI SÖREYYA ÖNDER 34 19 Yanıtla
  • asi: SAYIN SIRRI SÜREYYA ÖNDER türk toplumunun icinde bulundugu trnvayi cok güzel özetlemis sövenizim, milliyetcilik, baska halklara hakaret, irkcilik fasizim olarak adlandirlir cok büyük bir toplumsal hastaliktir bunu burda yorum yapanlarin yüzde doksaninda görmek mümkün cagin vebasi. . . 22 8 Yanıtla
  • TÜRK MİLLETİ: ADAM SORUYU SORANLARIN DİLE GETİREMİDİĞİNİ GETİRMİŞ. BENDE BU İNSANLARLA AYNI TOPLUMDA YAŞAMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM. BİRİ YAŞADIĞI TOPRAĞIN KİMLİĞİNE HAKARET ETMİŞ GÜYA CUMHURUN BAŞI VE EŞİDE BUNA GÜLMÜŞ. VAH HALİMİZE VAY. 22 5 Yanıtla ULVİ: GÜLMEYİ BIRAKSINLAR DA. . . ERDOĞAN PARA KASALARINI VE AYAKKABI KUTULARINI ÇANKAYADA HANGİ ODAYA YERLEŞTİRDİ ACABA?? 0 0
  • cs: sarayın soytarıları 16 8 Yanıtla
  • pir: manidar bir cevap vermiş bütün ırkçılara kapak olsun 13 10 Yanıtla
  • Danimarka: Anlamayanlar tabiki anlamaz çünkü o hastalık var...hastalık Türkler kendilerinden olmayanları aşağı kendilerini düyayı yaratmış varlıklar görür biran önce dedavi olun 12 7 Yanıtla
  • cs: azıcık onur azıcık !! 9 9 Yanıtla
  • Danimarka: O küçük beyninizlen birşey anlamazsınız ama herşeyde maydanoz olursunuz...bre koskoca cumhurbaşkanı anladı 12 6 Yanıtla
  • Danimarka: Anlamayanlar tabiki anlamaz çünkü o hastalık var...hastalık Türkler kendilerinden olmayanları aşağı kendilerini düyayı yaratmış varlıklar görür biran önce dedavi olun 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları yapıldı. Gaziantep FK, maç saatini beklemeye başladı.

  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu
    18:52 Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu

    Basın Konseyi tarafından Güney Avrupa'da medyaya güven oluşturmak amacıyla düzenlenen panelde, medyada etik değerlerin göz ardı edildiği vurgulandı. Atilla Gökçe, etik kaygıların iyi insanların kaygıları olduğunu belirterek, etik davranmanın önemine dikkat çekti. Medyada etik sorunların gazeteciler, televizyoncular, programcılar, yorumcular ve moderatörler tarafından yaratıldığı ifade edildi.

  • İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında
    18:50 İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında

    M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahçelievler Yenibosna istasyonunda, etkisini artıran sağanak yağış sonucu tavandan sular akmaya başladı. İstasyonun içinde su birikintisi oluşurken, görevliler suyu tahliye etti. Yolcular kaygan zeminde yürümekte güçlük çekerken, su tahliye çalışmaları devam ediyor.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    18:50 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen 3 bin 774 ton insani yardım malzemesinin ilk kısmını taşıyan tırlar, Mısır'dan Gazze'ye hareket etti. Gemiye yüklenen yardımların bir kısmı tırlara yüklenerek Refah Sınır Kapısı'na doğru hareket etti. Yardımlar, gümrükteki işlemlerden sonra Gazze Şeridi'ndeki ihtiyaç sahiplerine götürülmek üzere Filistin Kızılayı'na teslim edilecek.

  • Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi
    18:50 Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi

    Türkiye'nin en gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, nisan ayında hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı etkili oldu. Uludağ'da hava sıcaklığı eksi 1 ile 9 derece arasında ölçüldü ve kar yağışının gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

  • Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı
    18:49 Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Minibüsün bahçeye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcular yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, maalesef bir kişi kurtarılamadı.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:49 Ordu Büyükşehir Belediyesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek Ordu halkına teşekkür etti. Güler, önlerindeki 5 yıllık süre boyunca ayrım yapmaksızın Ordu'yu yaşanılabilir bir kent olma yolunda birlikte hazırlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, şehir ekonomisini güçlendirmek, afete dirençli bir kent yapmak ve lojistik merkezi oluşturmak gibi hedeflerinin olduğunu belirtti.

  • Hatay'da Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı Gerçekleştirildi
    18:48 Hatay'da Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı Gerçekleştirildi

    Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen 'Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı'nda, çocukların korunması ve desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Vali Mustafa Masatlı, 'Yüreğimizdeki Işık' projesi hakkında bilgi vererek, ihtiyaçların yerinde tespit edildiğini belirtti. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Veysel Eren ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Senem Başyurt da katıldı.


Advertisement