Sırrı Süreyya Önder'den Şaşırtan Oy Tahmini: Minimum Yüzde 14 - Son Dakika
Güncel

Sırrı Süreyya Önder'den Şaşırtan Oy Tahmini: Minimum Yüzde 14

HDP'li Önder, 7 Haziran seçimleriyle ilgili iddialı bir açıklamada bulunarak "Minimum yüzde 14 düşünüyorum. Ama bunun yüzde 19'lara kadar önünün açık olduğunu biliyorum" dedi.

21.04.2015 09:22  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimleri için partiler çalışmalarına devam ederken aket şirketileri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

HDP'Lİ ÖNDER'DEN İDDİALI ÇIKIŞ

Son yapılan anketlerde yüzde 9-9.5 sevisinde olan HDP'nin barajı geçip geçmeyeceği merak konusu olurken HDP Ankara milletvekili adayı ve İmralı Heyeti Üyesi Sırrı Süreyya Önder'den iddialı bir açıklama geldi.

"MİNİMUM YÜZDE 14"

Evrensel gazetesine verdiği röportajda seçimlerle ilgili oy tahminini açıklayan Önder "Minimum yüzde 14 düşünüyorum. Ama bunun yüzde 19'lara kadar önünün açık olduğunu biliyorum. Bir temenni değil, çeşitli araştırma kuruluşlarının o sonuç olarak yayımlanan kısmının gerisinde yatan verilerin sağlıklı bir analizinden kaynaklanarak bunu söylüyorum" dedi.

ANKET ŞİRKETLERİ TERS KÖŞE

Önder, yaptığı bu oy tahminiyle HDP'yi baraj altında bırakan anket şirketlerini de taers köşeye yatırdı.

Sırrı Süreyya Önder\'den Şaşırtan Oy Tahmini: Minimum Yüzde 14
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sırrı Süreyya Önder'den Şaşırtan Oy Tahmini: Minimum Yüzde 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (87)

  • T.A.K HACK TİM: “AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM DİYOR Kİ “ALDIĞIMIZ UÇAKLARA KARŞI ÇIKIYORLAR ,ARTIK TÜM BAKANLARINDA ÖZEL UÇAĞI OLACAK “... BUNLARA BU SEÇİMDE İYİ BİR DERS VERMEZSENİZ VE BAŞKANLIK GELİRSE İŞTE YAPACAKLARI.....HDP İLE BUNLARI ANCAK DURDURABİLİRİZ.YOKSA SONRA ÇOK GEÇ OLABİLİR...OYLAR HDP YE... 94 10 Yanıtla
  • AĞRILI ŞİYAR: ERMENİ DESTEKCİLERİNE OY MOY YOK. YÜRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ 23 38 Yanıtla
  • TEK ÇARE MHP.: DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK HAİNLER, BÖLÜCÜLER, HIRSIZLAR HESAP VERECEK. 27 27 Yanıtla
  • MHP li: Mhp liyim ülkücüyüm kürtleri sevmem ama bu secim oyum HDP ye 36 17 Yanıtla
  • lice: ALLAH IN İZNİYLE MHP Yİ GEÇECEĞİZ hükümet tutuşmuş vaziyette hakkari sevkiyat yapıyor dikkat edin seçimlere yakın zamanda pkk yi çatışmaya zorlayacaklar ya da daha başka büyük olaylar olacak oylar hdp ye seçimden sonra cumhurbaşkanın yüz ifadesini görmek isteyen herkes hdp ye oy vermelidir 33 18 Yanıtla
  • meltem kadikoy: Butun hdp ye oy verecek yoldaslar dervis kurtoglu hewal in asagidaki yorumunu okusunlar gelek spas hawale derwis 40 8 Yanıtla
  • lice: Yaw silah zoruyla pkk oy alıyor diyenle ben 27 yıldan beri liceliyim birkaç sene şırnakta bulundum van da bulundum hakkari de bulundum ankara da bulundum izmirde bulundum birgünde biri gelip silahla hdp ye oy vereceksin diye tehtid etmedi arkadaş şahit bile olmadım yemin ederim ama bu sizin en büyük mazeretiniz pkk tehtid ediyor oy veriyorsunuz diyebilmek için hep tekrar söylüyorum OYLAR HDP YE 34 13 Yanıtla
  • DÜZOVA: ATMA AŞİRETİ OLARAK OYLARIMIZ HDP YE. . (MALATYA ARGUVAN) 31 15 Yanıtla
  • yolcu: HDP PARTİ DEĞİL, BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR. :HDP YE OY VEREN VATAN HAİNİDİR. 16 30 Yanıtla
  • hdp: Oyum hdp ye.. 37 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement