Sırrı Süreyya Önder'den Arınç'a: Sen Değil Biz Karar Veririz - Son Dakika
Güncel

Sırrı Süreyya Önder'den Arınç'a: Sen Değil Biz Karar Veririz

HDP milletvekili Önder, Arınç'ın, kendisi ve Pervin Buldan için "Bundan sonra İmralı heyetinde yer almayabilir" sözleriyle ilgili; "Buna sadece biz karar veririz" dedi.

24.10.2014 15:11  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, kendisi ve Pervin Buldan için "Bundan sonra İmralı heyetinde yer almayabilir" sözlerine tepki gösterdi.

ÖNDER'DEN YANIT GECİKMEDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'ın "Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder , adeta kendilerini görevlendirilmiş görüyorlar. Bundan sonra İmralı heyetinde yer almayabilirler" sözlerine HDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den sert bir yanıt geldi.

"BUNA BİZ VE SAYIN ÖCALAN KARAR VERİR"

Önder şöyle dedi: "Buna Sayın Arınç karar veremez. Buna sadece biz ve Sayın Öcalan karar verir. Arınç'ın varsa böyle bir yetkisi İmralı'ya gidecek devlet heyetinin kimlerden oluşacağına karar vermek için kullanabilir." (Kaynak: Radikal)


Sırrı Süreyya Önder\'den Arınç\'a: Sen Değil Biz Karar Veririz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sırrı Süreyya Önder'den Arınç'a: Sen Değil Biz Karar Veririz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • melek: yaw bu serefsize haddini bildirecek kimse yokmu. hükümet yapamıyorsa bıraksınlar millet gereğini yapsın. bu işi gençlere bıraksınlar onlar halleder 38 12 Yanıtla
  • Bora: akp=pkk 12 32 Yanıtla
  • BATTALGAZİLER OKUSUN!!: Herkes HADDİNİ BİLECEK !! Biz ne dersek o olur! Bu devlet biz olmadan hiçbirşey yapamazlar. . Gezi olaylarında kürt gençlerinin sokağa çıkmamasından dolayı bu iktidar düşmedi. Bize borçları var! Ödenecek! Milliyetçi battalgazilerde akıllı olsunlar. Öyle klavye başından bölücüler, kıblesizler vs. vs. diyerek egolarınızı tatmin etmenin hiçbirinize faydası yok bebe ler. . Sizin kıbleniz bizim topraklarımızdan geçer. . Kimse bizim dinimizi sorgulayamaz, imanı yetmez. . Sırrı Abé çok doğru konuşmuş. . Herkes haddini bilecek! :) 13 20 Yanıtla hakkari30: helal sana kardeş. . . bebeler iyi okuyun 0 0 BATTALGAZİLER OKUSUN !!!: yaw he he (:90 yıldır havlaya havlaya konuşmayı unutmuşsunuz . . . insanlar sorunlarını konuşarak çözer aslanım. . ama merak etmeyin biz size onu da öğretecez ;) 0 0 .....ahmet altun: O Şeyh saide kötü söz yazan ellerini kirarim adam ol akıl bunlarida olamiyorsan insan ol evlat tanımadığın insanlar hakkinda yorum yazmak sana dusmez teneke 0 0 Amed: Hadi ordan. 0 0 yeterrr: Ezikler kompleksliler barbarlar hiç bir zaman mutlu olmıyacaksınız bir an önce ciddi bir şekilde asimile olmanız lazım aksi takdirde kendinizi sadece kendiniz beğeneceksiniz herkes bıktı artık sizden 0 0 Ahmet ALTUN: Senin gibi palazlananlar şeyh said ve dersimde göreceklerini gördüler. Sizlerin de görmeniz yakındır. Türk le oyun olmaz. Bundan sonra iki elinizle arkanızı kollasanız iyi olur. Benden uyarması. 0 0
  • Hasan Aydın: Bunlar ne kadar konuşmayı seviyor sen kim oluyorsun Arınc yeter artık bırkta artık onlar karar versin siz önce adım atın adım. 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement