Sırrı Sakık'tan, Pervin Buldan'lı Tweet - Son Dakika
Güncel

Sırrı Sakık'tan, Pervin Buldan'lı Tweet

Sırrı Sakık geçen hafta MİT konusunda görüş ayrılığı yaşadığı Pervin Buldan'la fotoğrafını Twitter'dan paylaşıp "Bir zamanlar böyleydik." yazdı.

21.04.2014 00:18  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/ÖZEL Sırrı Sakık Twitter hesabından Pervin Buldan'la beraber olduğu bir fotoğraf paylaşarak, "Bir zamanlar böyleydik..." notunu yazdı. Bu tweet takipçileri tarafından manidar bulundu. Sebebi ise Sakık'ın geçen hafta Pervin Buldan'la yaşadığı gerginlikti. Daha sonra Pervin Buldan da Sakık'ın paylaştığı fotoğrafı hesabından, "Yine böyleyiz." notuyla paylaştı.

Sırrı Sakık ve Pervin Buldan'ın paylaştığı fotoğraf;

SAKIK-BULDAN NEDEN TARTIŞMIŞTI

TBMM’de yeni MİT yasası görüşmeleri sırasında söz alan BDP’li Sırrı Sakık, "MİT görevlerini üstlenmişse ve ilk kez MİT bu süreci götürüyorsa ve saldırıya maruz kalıyorsa biz buna seyirci kalmayız. Ben burada Hakan Fidan ve ekibini kutluyorum" demişti.

BULDAN NE DEMİŞTİ

BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın Hakan Fidan ve ekibini kutlamasını eleştirdi. Buldan, "Milletvekilimiz sayın Sırrı Sakık'ın ifade ettiği MİT'e özellikle Hakan Fidan'a 'teşekkür ediyorum' ifadesine katılmıyorum" dedi. Buldan,“ Roboski, Geber ve Lice olayı ortadayken bizim MİT’e teşekkür etmek gibi bir hakkımız yoktur. Dolayısıyla bunun altın önemle çiziyorum. Ben inanıyorum ki Sırrı Sakık arkadaşımız da bir yanlış anlamadan kaynaklı MİT’e teşekkürlerini sunmuştur" dedi.
 
SAKIK'TAN BULDAN'A CEVAP

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ise MİT'in barış görüşmelerinde gösterdiği çabayı önemsediğini söylediğini, ancak bunun yanlış anlaşıldığını, MİT'ten taraf olmuş gibi gösterildiğini belirtti. Sakık, "Grup Başkanvekilimiz Pervin Buldan, 'yanlış anlaşıldı' diye bir açıklama yapmış. Ben burada neyi söylediğimi çok iyi biliyorum. Hatta burada kendisi de alkışladı. Sonra neyin değiştiğini bilmiyorum. Kardeşçe bir hukukumuz var. Ama keşke olmasaydı bunlar. Ne söylediğimizi çok çok iyi biliyoruz. Bazı bize tepeden bakan kesimlerin zaman zaman bizim bu konuda ne söylediğimizi bilmediğimizi... Kürt hareketi ne istediğini çok iyi biliyor" demişti.



Sırrı Sakık\'tan, Pervin Buldan\'lı Tweet
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sırrı Sakık'tan, Pervin Buldan'lı Tweet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vehbi kırca: Führer çok güçlü! Böyle düşünüyor S. Sakık. Barzani -Führer buluşmasında da birlikteydiler. EL ELE, KOL KOLA. Baydemir de vardı yanlarında. Hala aynı noktada bay Sakık. Diğer Sakığın yerine getirdiği görevi şimdi o üstlenmiş durumda. Hayırlı olsun. 0 3 Yanıtla
  • SERDAR: BUNLARIN AMACI NE ÇÖZEMEDİM YA BİR AYRIM YAPIP AYRI PARTİ KURMA PEŞİNDELER YADA FARKLI BİR DÜŞÜNCELERİ VAR 0 1 Yanıtla

Advertisement