Sırplar, Türk Kanı Dökmeye Kararlı - Son Dakika
Spor

Sırplar, Türk Kanı Dökmeye Kararlı

Sırp taraftarın ölümüyle sonuçlanan olaylar sonrası, Sırp tarafı gerginliği büyütme ve kan davasına dönüştürme amacında.

24.11.2014 07:59  Güncelleme: 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında önceki akşam İstanbul'da oynanan THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmesine Sırbistan'da tepkiler sürüyor.

SIRPLAR, TÜRK KANI DÖKMEYE KARARLI

Yıllardır Kızılyıldız, Olimpiakos ve Spartak Moskova taraftarları arasında bir birlik var. 'Ortodoks Kardeşler' altında örgütlenen taraftarlar, Türk kanı dökmeye kararlı. Cumartesi günü Sırbistan'da açılan 'İlk Türk kanını kim dökecek' pankartının ardından, Atina'daki Olympiakos-PAOK maçında da ev sahibi taraftarlar 'En iyi Türk ölü Türk'tür' pankartı açtı.

PAOK'TAN SAYGI DURUŞU İSTEĞİNE RET

Hatta Kızılyıldızlılar'ın isteği doğrultusunda Olympiakos'lular ölen taraftar Ivkovic için saygı duruşunda bulunulmasını istedi. Ancak PAOK Kulübü bu karara karşı çıktı ve saygı duruşunda yapılmadı. PAOK menaceri Zournatzidis, "Bu acele alınacak bir karar değil. Olayın politik yönlerini de düşünmeliydik bu yüzden karara karşı çıktık" dedi.

18 ARALIK'A HAZIRLANIYORLAR

Öte yandan Olympiakos ve Kızılyıldızlı taraftarların, 'Ortodoks Kardeşler' adı altında 18 Aralık'ta yine Abdi İpekçi'de oyananacak olan Galatasaray-Olympiakos maçına gelmek için organize olmaya başladı.


Sırplar, Türk Kanı Dökmeye Kararlı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sırplar, Türk Kanı Dökmeye Kararlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Ayyıldız: Sırbistanı yakarızz yakarrr 43 3 Yanıtla
  • soysuzlar.: Bosnada yeterince dokmemisler mi ?alcaklar kadinlari cocuklari kestiler yasli insanlari iskence ederek oldurduler. ALLAH cezalarini versin insallah. 44 2 Yanıtla
  • Murat vurak: Hazırım bir Fenerbahçeli olarak TÜRK OLARAK 29 5 Yanıtla
  • hurrealist: geldikleri gibi giderler 29 4 Yanıtla
  • CEVHER: 18 ARALIK TA TÜKÜRÜĞÜMÜZLE BOĞMAZSAK ŞEREFSİZİM 28 4 Yanıtla
  • halo: onlar osmalıyı iyi bilir onun icin it ürür kervan yürür 29 2 Yanıtla
  • Canberk: Bir Fenerbahçeli Olarak Galatasarayın Arkasındayım 25 4 Yanıtla Fenerli: Sen G6 nın önüne geç 0 4
  • Cengiz güneş: Bu sırplar çok kinci bir millet kadınları kızları bile aynı çok ta inatçılar bizim karadeniz lilerin inatçılığı bunların yanında hiç kalır 25 3 Yanıtla
  • elazigli: Onlar osmanlı tokadina hasretler yillardir kasintilari o yuzden anlasilan bilmiyorlarmiki burda 1 turke zarar verseler turkiyeden cikamayacaklarini 25 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement