Sırp Tacizcinin Darp Ettiği Tuğçe Albayrak, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Sırp Tacizcinin Darp Ettiği Tuğçe Albayrak, Hayatını Kaybetti

Almanya'da Sırp gencin yumruklu saldırısı sonrasında beyin kanaması geçiren ve komaya giren 22 yaşındaki Tuğçe Albayrak, hayatını kaybetti.

26.11.2014 16:50  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Kasım'da Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gencin yumruklu saldırısı sonrasında beyin kanaması geçiren ve tedavisi devam eden Tuğçe Albayrak, bugün hayatını kaybetti.

ALMAN KIZLARI TACİZDEN KURTARMAK İSTEMİŞTİ

Bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken, tacizci Sırp gençlerinin saldırısına uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Tuğçe Albayrak, doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden Tuğçe'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

SIRPLAR TÜRKİYE'DEKİ ÖLÜMDE AYAĞA KALKMIŞTI

İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray ile oynanan ve bir Kızılyıldız taraftarının hayatını kaybettiği olaylardan sonra Sırplar büyük tepki göstermişti. Ülkenin çeşitli yerlerinde Galatasaray taraftar grubu ultrAslan bayrağı yakılmış, Belgrad Türkiye Büyükelçiliği önünde eylem düzenlenmiş ve statta "İlk Türk kanını kim akıtacak" pankartı açılmıştı.

BAKANLIK BAŞSAĞLIĞI DİLEMİŞTİ

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, yaşamını yitiren Sırp taraftar ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Turkish Airlines Euroleague'de oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde maalesef spor alanlarında ve çevresinde hiç görmek istemediğimiz bir takım olaylar yaşanmış, olayların sonucunda bir Sırp taraftar hayatını kaybetmiştir.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam etmektedir.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı olarak hassasiyetle belirtmek isteriz ki dünyanın neresinde olursa olsun spor, ancak dostluk, barış ve fair play ruhu ile anlam kazanabilir. Büyük üzüntü duyduğumuz bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, hayatını kaybeden Sırp vatandaşının ailesine, yakınlarına, Kızılyıldız camiasına ve Sırp milletine başsağlığı diliyoruz."

SIRBİSTAN'DAN SES SEDA YOK!

Sırbistan'ın Almanya'da öldürülen Türk vatandaşıyla ilgili herhangi bir başsağlığı veya özür mesajı yayınlamaması ve ülkenin herhangi yerinde protesto düzenlenmemesi dikkat çekti.

Sırp Tacizcinin Darp Ettiği Tuğçe Albayrak, Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Sırp Tacizcinin Darp Ettiği Tuğçe Albayrak, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Murat vurak: Evet nerde o sırp ırkını buralarda savunan içimizdeki sırplar..!Alllah rahmet eylesin 58 7 Yanıtla
  • kızıltepeli: Bu çok yemiş tipe baksana bence başka bir şeyden ölmüş. 3 45 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: o kanda boğulacaksınız katil sırplar !! 33 3 Yanıtla
  • KÜRT: ARTIK BU EJNEBİ SIRPLARA DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ. 23 5 Yanıtla
  • iso 14: Sırp ve Yahudiler bu dünyada en acımasız Milletler... 26 1 Yanıtla
  • mertcengiz: türkiyedeki sırp olayında ortalığı ayağa kaldıran içimizdeki şerefsiz sırp sempatizanları. . gördünüzmü bu itleri bunlar bir bayana ölümcül saldırabilecek kadar kansızlar. . hele hele bu bayan türk, se. . onlar kan içen caniler. . yaşadığım müddetçe sırp düşmanı olarak yaşıyacam. . 18 4 Yanıtla
  • karabiber: Allah rahmet eylesin ama bu is burda bitmez 14 6 Yanıtla
  • Efendi..Olun: Siz sırplar ne zaman adam olacaksınız. . Osmanlıdan aldıgınız ders yetmedi. . . Avrupanın şımarık cocugu Sırbıstan. . Efendi olun 14 6 Yanıtla
  • iyi olmuş keşke kafasını kesselerdi: Bir yumrukla nasıl ölmüş ya .s.s oysa türkler demir kafa oolduğunu söylüyolar.d.s. 4 16 Yanıtla
  • Ayhan: Geri zekalı galatasaray taraftarı nelere mal oluyorsun kini körüklüyorsun 1 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement