Şırnak'ta Üç YDG-H'li Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Üç YDG-H'li Öldürüldü

Şırnak\'ta Üç YDG-H\'li Öldürüldü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, bomba yüklü araçla yakalanarak polisle çatışmaya giren 3 YDG-H'li öldürüldü. Yerel haber kaynakları ise öldürülenlerin sivil gençler olduğunu ileri sürüyor.

30.08.2015 12:41  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyerek polisle çatışan 3 YDG- H'li öldürüldü. Gece saat 03.00'te çıkan çatışma, sabah saatlerine kadar sürdü.

3 YDG-H'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Dün gece saat 03.00 sıralarında, Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi bir grup, Yenişehir ve Cuddi Mahallesi'ne çıkan cadde ve sokaklar ile ilçe merkezinden geçen İpek Yolu'nda yasadışı gösteri yapmak istedi. Mahalleye çıkan sokak girişlerine barikat kuran göstericileri dağıtmak için olay yerine gelen güvenlik güçleri ile göstericiler arasında çatışma çıktı. Sabah saaatlerine kadar devam eden çatışmalarda, adları öğrenilemeyen 3 YDG-H üyesinin öldürüldüğü belirtildi.

GERGİNLİK SÜRÜYOR

Ölü olarak ele geçirilen 3 göstericinin kimliklerinin belirlenmesi ve otopsileri yapılmak üzere Habur Gümrük Kapısı'ndaki Afet Yeri Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. 3 göstericinin öldürüldüğü haberinin duyulması üzerine ilçede başlayan gerginlik sürüyor.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Öte yandan yerel haber kaynakları ise öldürülenlerin YDG-H'li değil, sivil gençler olduğunu iddia ediyor. Sosyal medyada da yankı uyandıran olayda kullancılardan bazıları öldürülen şahısların silahlı fotoğraflarını paylaşırken, bazıları da öldürülenlerin masum siviller olduklarını öne sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Üç YDG-H'li Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (104)

  • AYYILDIZLI TİM: vurun elleriniz dert görmesin yiğit askerim polisin taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayın verecek ne bir çakıl taşımız nede TÜRKİYEDEN BAŞKA VATANIMIZ VAR 649 1 Yanıtla
  • Şoreş: Ne zamana kadar kürtlerı katedesınız allah belanızı verecek 27 86 Yanıtla
  • gaziantepli: Ben bir türk olarak böyle bir yere vvaramiycagimizi düşünüyorum vurmakla öldürmekle olmuyor bana kalırsa doğuya tam ozerkli değilde yarı özerklik verilse çok güzel olur ver abi selahattini doğunun başına o yönetsin onun basindsda sen dur Ama müdahale etme karışma bırak yönetsin bölünmesine gerek yok 8 74 Yanıtla
  • ey türk genci: ellerinize kollarınıza saglık alayını temizleyin 55 20 Yanıtla
  • Şşşssşsssssssssssssus: Daha cok pkk lesi daha çok gübre lazım 60 11 Yanıtla
  • hostest: İşte bu güzel 51 19 Yanıtla
  • Gfb: Yemezler yok sivilmiste az kalsin hac yolunda vuruldular diye ha ber yapacaklar... 57 3 Yanıtla
  • trakyalı: çıktıkları yere sokun bunları 46 13 Yanıtla
  • pls: Allah belanizi versin bizzat olayın icindeydim ne sivili ne masum u araç bomba yüklü roketli kelesli teroristlerdi 47 2 Yanıtla
  • B: YDG-H li değil çocuk onlar. 11 35 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement