Şırnak'ta Teröristler Öğretmenleri Kaçırıp Propaganda Yaptı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Teröristler Öğretmenleri Kaçırıp Propaganda Yaptı

Şırnak'ta teröristler, 5 okulda öğrencilere eğitim verdikleri sırada 20'yi aşkın öğretmeni kaçırdı. Teröristler propaganda yaptıktan sonra öğretmenleri bıraktı.

07.10.2015 13:53  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler, 5 okulda sınıflarda öğrencilere eğitim verdikleri sırada 20'yi aşkın öğretmeni kaçırdı. Teröristler, okuldan uzaklaştırdıkları öğretmenleri bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı.

ZORLA SINIFTAN ÇIKARDILAR

Alınan bilgiye göre, bir grup terör örgütü PKK üyesi, ilçe merkezindeki Gazipaşa İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Sevgi İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nu bastı.

Teröristler, 20'yi aşkın öğretmeni eğitim verdikleri sırada öğrencilerinin önünde zorla sınıftan çıkardı.

PROPAGANDA YAPTILAR

Örgüt mensupları, okullarından uzaklaştırdıkları öğretmenleri, bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra serbest bıraktı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenler, durumu müdürlük yetkililerine anlattı. Şırnak Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de ilçeye gelerek öğretmenlerle görüştü. Bu arada eğitimin aksamasına neden olan olay nedeniyle öğrenciler, okullarından ayrılarak evlerine gitti.

Şırnak\'ta Teröristler Öğretmenleri Kaçırıp Propaganda Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Teröristler Öğretmenleri Kaçırıp Propaganda Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Serr: Güçleri anca savunmasız öğretmenlere yeter bu pisliklerin 41 147 Yanıtla
  • Diyarbakır lı kürt: Bu cahiller okuldan , eğitimden , öğretmenin kursallığından ne anlar .dağ hanzoları . Bunlar benim temsilcim değil olamaz da 58 10 Yanıtla
  • Dogru soz: Bu ogretmelenleri kürt halki icin kacirmislar, kurt halki okumasin geri kafali olsun kolaylikla kandiralim is guc sahibi olamasin daga goturelim diye yapmislar, hala kurtler bu pkk ya kurt dostu mu diyor 44 12 Yanıtla
  • mardinliyiz: ne olmuş ki adamlar kendi toprağında teftiş yapmış okdr :) dağların aslanları 11 42 Yanıtla
  • memo: Örgütün değil güvenlik güçlerimizin beli kırılmış herhalde 44 3 Yanıtla
  • karataşli: eline silah alan kendini erkek saniyor ulan disarda kurtum demeye korkuyor 12 21 Yanıtla
  • Yaşar: Propagandayı analarına yapsı 11 18 Yanıtla
  • ethem ethem: bırakın ya bu Şırnaklılar bu mardin liler bu hakkariler ne anlar eğitimden dağ hanzoları 11 16 Yanıtla
  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 13 13 Yanıtla TC: koyun hehe yürü beyinsiz tayfası 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement