Şırnak'ta 5 PKK'lının Öldürüldüğü Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 5 PKK'lının Öldürüldüğü Anlar Kameraya Yansıdı

Şırnak'ta Meyelan kayalıkları bölgesinde 3, Karaçalı Üs Bölgesi'nde 2 olmak üzere toplam 5 PKK'lı öldürüldüğü anlar kameraya yansıdı.

26.08.2015 11:19  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak merkez Meyelan kayalıkları bölgesinde 3, Uludere Karaçalı Üs Bölgesi'nde 2 olmak üzere toplam 5 PKK'lı öldürüldü. Güvenlik kuvvetlerine saldıran ve çıkan iki ayrı çatışmada öldürülen toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiği anlar kameraya yansıdı.

ASKER TAŞINDI

Dün gece Şırnak merkez Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugay'ına sızma girişiminde bulunan bir grup PKK'lı tespit edildi. PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan ve Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugay'ından kalkan helikopterlerle hakim tepelere askerler taşındı.

ÜS BÖLGESİNDE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Zaman zaman sıcak temasların yaşandığı bölgede 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Atak ve Süper Kobra tipi helikopterler operasyona destek verdi. Atak ve Süper Kobra helikopterleri ile hakim tepelere indirilen askerlerin yoğun ateşi sonucu 1'i kadın 3 PKK'lı öldürüldü. Bölgede operasyon devam ediyor.

TACİZ ATEŞİ SONLARI OLDU

Öte yandan Şırnak'ın Uludere ilçesi Gülyazı köyü bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesi'nde yapılan yol güvenliğini sağlayan askerlere Irak'ın kuzeyinden taciz ateşi açıldı. Karaçalı ve Beyaz Tepe Üs Bölgesi'ne bir grup terörist tarafından açılan taciz ateşine güvenlik kuvvetleri de karşılık verince çatışma çıktı. Bölgeye hava destekli operasyon başlatılırken, helikopterler ve askerlerin yoğun ateşleri sonucunda 2 terörist öldürülerek etkisiz hale getirildi.

SESLİCE TABURUNA SALDIRI

Şırnak şehir merkezinin karşısındaki Gabar Dağı'nda konuşlu bulunan Seslice Taburu'na akşam saatlerinde taciz ateşi açıldı. Şırnak 6'ıncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı Seslice Taburu'na akşam saatlerinde PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşine güvenlik kuvvetleri anında karşılık verdi. Kısa süren çatışmadan sonra PKK'lılar geldikleri yönden geri kaçtı.

PKK'lıların kaçışından sonra Seslice Taburu'ndan PKK'lıların muhtemel kaçış güzergahındaki derin vadiler toplarla vuruldu. Sabah saatlerinde de teröristlerin muhtemel kaçış güzergahları helikopterler tarafından kontrol edildi.

Şırnak\'ta 5 PKK\'lının Öldürüldüğü Anlar Kameraya Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 5 PKK'lının Öldürüldüğü Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (105)

  • Matdin kızıltepe: Eyer doğruysa Allah şehitlerimize eahmet eylesin 25 60 Yanıtla
  • Mardin kızıltepe: Allah rahmet eylesin 13 67 Yanıtla
  • METIN: ELINIZE SAGLIK 61 18 Yanıtla
  • Turk: ELINIZE SAGLIK 72 4 Yanıtla
  • Demekrat: İnanmayan arkadaşlar eger bu kadar terörist ölmeseydi dağlarda yer kalmazdı yazık kürt gençlerini romantizme kandırıp telef ediyorlar bi mezarları bile yok 43 10 Yanıtla
  • GERÇEKÇE: Video da hiç bir şey görünmüyor :) dalga geçmek istemem ama bunlar hepsi yalan.Barış isteyin aksi taktir de hepimiz zararlı çıkacağız. 31 18 Yanıtla
  • zaza turk: gebertin pislileriii 16 32 Yanıtla
  • APE KEMAL: LAAA KROLAR KENDİ KANALINIZ ANF YE BAKIN HERGÜN PKK LEŞLERİ YPG LEŞLERİNİ TEŞHİR EDİYORLAR 5 ER 10 AR BUNLAR SUDAN MI ÖLDÜ SANIYOSUNUNZ TSK VURUYOR ASLAN İŞİD VURUYOR KANDIRIN KENDİNİZİ KROLARR 42 4 Yanıtla
  • Mardin kızıltepe: Eyer doğruysa allah rahmet eylesin 6 39 Yanıtla
  • Bu kdr zormu: Şırnak hakkari mardine benzin döküp yakın 3 tane hain dolu il 27 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement