Şırnak, Silopi'de Kaza: 3'ü Çocuk 4 Kişi Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak, Silopi'de Kaza: 3'ü Çocuk 4 Kişi Ölü, 2 Yaralı

Şırnak, Silopi\'de Kaza: 3\'ü Çocuk 4 Kişi Ölü, 2 Yaralı

Şırnak'ta bu sabah yaşanan trafik kazasında aynı aileden 3'ü çocuk, 4 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

24.11.2014 11:52  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3'ü çocuk, 4 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Silopi ve Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TIR'LA ÇARPIŞTI

Kaza, bu sabah Silopi-Cizre Karayolu'nun 7 kilometresindeki Cudi Tesisleri yanında meydana geldi. Ahmet Tayfur Demir yönetiminde bulunan 33 APS 79 plakalı muz yüklü TIR, aynı yönde giden Yılmaz Mağrur yönetimindeki 06 BK 2058 plakalı otomobile çarptı.

BİR AİLE YOK OLDU

Kazada, TIR'ın altında kalan otomobilde bulunan çocuklardan 2 yaşındaki Hilal, 3 yaşındaki Kinem ve 5 yaşındaki Ozan ile anneleri 28 yaşındaki Elif Mağrur öldü.

2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Otomobil sürücü Yılmaz Mağrur, Silopi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, TIR Şoförü Ahmet Tayfur Demir, Cizre Devlet hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak, Silopi'de Kaza: 3'ü Çocuk 4 Kişi Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALLAH SABIR VERSİN: ALLAH SABIR VERSİN 38 0 Yanıtla
  • nurullah: bu tırcılardan kamyoncuların korkusundan millet yola çıkmaktan korkuyor adamların hepsi katil kaç ocaklar söndürdüler cezası yok diye adamlar küçük araçları parçalıyorlar artık insaflarına kalmış bir şey 12 1 Yanıtla
  • alican: Allah rahmet eylesin her kimse allah sabır versin inşaallah, bizde ders çkaralım inşallah. 11 0 Yanıtla
  • idris gıtteyi: RABBİM. den ölenlere rahmret yaralılara acil şifalar yakınlarına sabru cemil dilerim ALLAH ilçemize bir daha böylesine acı yaşatmasın. 10 0 Yanıtla
  • Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi
    14:05 Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yılan Pınarı bölgesinde sıcak havayla birlikte ortaya çıkan yılanlar, kayalıklarda sürü halinde görüntülendi. Vatandaşlar her yıl bu dönemde yılanların sürüler halinde ortaya çıktığını belirtti ve bölgeye ilgi gösteren meraklı insanların olduğunu ifade etti.

  • Konya'da Bir Mimarın İlginç Koleksiyonu
    14:05 Konya'da Bir Mimarın İlginç Koleksiyonu

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan Sabit Kasapoğlu, çocuklarına ait dişleri, göbek bağlarını ve birçok eşyayı saklayarak ilginç bir koleksiyon oluşturuyor. Evde bulunan antika eşyaların yanı sıra, dişler, diş filmleri, saçlar ve eski eşyalar da koleksiyonun parçaları arasında yer alıyor.

  • İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:03 İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın katılımıyla açıldı. Can, modern ceza infaz rejiminin insanı topluma geri kazandırma anlamında en üst seviyede hizmet verdiğini belirtti. Fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıda, tekstil, gümüş işleme, ahşap hediyelik eşya, deri çanta gibi ürünler sergileniyor.

  • Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü
    14:01 Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü

    Isparta-Antalya Karayolu Bucak Karacaören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.


Advertisement