Şirketler, INDOOR CUP 2'de Yarışıyor! - Son Dakika
Güncel

Şirketler, INDOOR CUP 2'de Yarışıyor!

Şirketler, INDOOR CUP 2\'de Yarışıyor!

INDOOR CUP (Şirketler Arası Salon Atletizm Oyunları), Fanatik Gazetesi ve Antrenmanyap işbirliği ile bu yıl da iş dünyasını yarıştırmaya devam ediyor.

27.11.2014 14:37  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş hayatının yoğun temposundan aktif yaşama çalışanlarını teşvik eden şirketler, düzenlenecek bu organizasyonda spor dolu bir gün geçirecekler. Katılımcılar, farklı şirketlerden çalışanlar ile aynı atmosferde keyifli bir deneyimin parçası olarak unutulmaz bir anıyı paylaşacaklar. Takım ruhunu geliştirmek, bireysel ve şirketsel motivasyonu arttırmak, sporu yaşam şekli olarak benimsetmek amacıyla düzenlenen turnuva 9 branşta yapılacak.

Katılımcılar, 60, 200, 400, 800, 2000 metre koşuları, 4x200 metre bayrak yarışı, gülle atma, yüksek atlama ve uzun atlama dallarında birincilik için yarışacaklar. Saat 12.30'da parkuru miniklere bırakacak olan sporcular, Kidz Mondo sponsorluğunda 100 miniğin heyecanına ortak olacak. INDOOR CUP 2 etkinliğine katılacak olan firmalar; Akbank, Akkök Holding, Borusan, Bp, Coca Cola İçecek, Doğan Dağıtım, Doğuş Otomotiv, Eczacıbaşı, Erensan, Fanatik, Finansbank, Ford Otosan, Hepsiburada.Com, Hürriyet, Koç Sistem, Marks&Spencer, Migros, Nesine.Com, Odeabank, Pegasus, Saran Holding, Tekfen Holding, Tofaş, Turkcell, Yapı Kredi.

7000 seyirci kapasiteli salonu, 40 federasyon hakemi, uluslararası organizasyon tecrübesine sahip 50 kişilik ekibi ve 450 sporcu ile Dünya Salon Atletizm Şampiyonası niteliğinde olan INDOOR CUP 2, sportif tecrübesi olmayan ama hayatına sporu katmak isteyenlere yönelik bir organizasyon olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirketler, INDOOR CUP 2'de Yarışıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement