Türkan Şoray Batman'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Magazin

Türkan Şoray Batman'da Hayranlarıyla Buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Batman'da bir alış veriş merkezinde hayranları ile buluştu.

21.04.2014 15:28  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşan Türkan Şoray, 34 yıl önce Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünde çekilen ve baş rolünde oynadığı “Hazal” filmini izleyerek söyleşide bulundu. Televizyonlarda göründüğünü, ancak yüz yüze görüşmenin daha güzel olduğunu söyleyen Şoray, aradaki her şeyin kalktığını kalp kalbe, gönül gönüle, göz göze olmanın mutluluğunu yaşadığını ve kendisini sevdikleri için hayranlarına teşekkür etti.

Hazal filminin çekimleri için Gönüllü köyünde 40-50 gün kaldığını ve o zamanki Gercüş’ü görmek isteyenlerin bu filmi izlemeleri gerektiğini söyleyen Şoray, “Biz o filmi çevirdiğimiz zaman köyde ışık yoktu. Çok zor şartlarda çektik ama çok güzel bir film oldu. Fıransa’da haftalarca oynadı, ödül aldı ve şimdi büyük bir heyecanla uçaktan indiğim gibi o köye gittim. O köyde anıları tazeledim, film çevirdiğim evleri gezdim” dedi. Konuşma sonrasında hayranlarının sorularını yanıtlayarak imza dağıtan Şoray’a Batmanlılar çeşitli hediyeler verdi.

MEHMET ŞÜKRÜ YILDIRIM - ŞEHMUS USTABAŞI

Türkan Şoray Batman\'da Hayranlarıyla Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkan Şoray Batman'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement