Sinema Sanatçısı Selahattin Fırat Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Sinema Sanatçısı Selahattin Fırat Hastaneye Kaldırıldı

Sinema Sanatçısı Selahattin Fırat Hastaneye Kaldırıldı

Yeşilçam'ın önemli karakter oyuncularından Selahattin Fırat rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ettiği açıklandı.

01.08.2015 17:13  Güncelleme: 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının karakter oyuncularından 89 yaşındaki Selahattin Fırat rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldı.

OYUNCU DÜN EVİNDE RAHATSIZLANDI

Alınan bilgiye göre, dün evinde rahatsızlanan Fırat önce Büyükçekmece Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sanatçı daha sonra da Silivri'deki Medical Park Hastanesine sevk edildi.

"SOLUNUM GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYOR"

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Karaçınar, koroner yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden sanatçının solunum güçlüğü çektiğini söyledi.

"HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR"

Fırat'ın kalbinde ritm bozukluğu olduğunu aktaran Karaçınar, "Hastamızda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve ritm bozukluğu rahatsızlıkları var. Hayati tehlikesi sürüyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinema Sanatçısı Selahattin Fırat Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kamilvarol : Allah acil şifa lar versin 5 0 Yanıtla
  • dişi asLAn : bu moruk 90 yasa gelmş ölse iyi her insan okdr yasasa keske 0 3 Yanıtla
  • dişi asLAn : şu sıralar nedense çin Haberleri fzla bizene onlar dan bide dikkatimi çeken eger Kürtlerle ilgili tek bir haber yapılsa okdr çok yorum ypıyorlarki kötülemk amaç pis yaratıklar siz kürtlerinde sizin gbi leş kargalrın nsl ırkçı insanlarla mücadele ettini biliyormusunuz insan öldü dyrsn kürttü dyo insan öldü dyosn ne işi vardı dyo işte Irkçılık bn pkk hak veriyorum sizin yptınız ölümden beter hiç bir toplumda siyasi görüşün veya nereli olduğun için dışlama duygusunu yasadınızmı ege Üniversitesinde okudum zmn kürt oldugumu bile syleyemzdim cnkü linç ediyorlardı siz anlayamzsınız ama allah kürtlere yardım etsin sizin gibi leşlerin karşında ezdirmesin izin vermicez iyiki kürtüm iyiki kürt kızıyım sizden farkım bu ez kürdüm ez hdpliyim 0 2 Yanıtla

Advertisement