Sinem Öztürk ve Gürsel Şatır Çifti Boşandı - Son Dakika
Magazin

Sinem Öztürk ve Gürsel Şatır Çifti Boşandı

Oyuncu Sinem Öztürk ile bir süredir ayrı yaşadığı eşi Gürsel Şatır, bugün yaptıkları açıklamayla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

22.09.2014 14:07  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Öztürk ile bir süredir ayrı yaşadığı eşi Gürsel Şatır sonunda yollarını ayırdı.

"EVLİLİĞİMİZE SON VERDİK"

Boşanmanın ardından Öztürk şu açıklamayı yaptı: "Değerli basın mensupları, karşılıklı aldığımız karar doğrultusunda Gürsel Şatır'la evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Sevgi, saygı çerçevesinde boşanma davamız sonuçlandı. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

ADI ALİ SUNAL'LA ANILMIŞTI

Sinem Öztürk'ün Ali Sunal ile ilişkisi olduğu, boşanmaya da bunun neden olduğu iddia edilmişti. Ancak hem Sinem Öztürk, hem de Ali Sunal bu iddiayı yalanlamıştı. Çiftin yakın çevresi hem Ali sunal'ın hem de Sinem'in bu haberleri yalanlamasına rağmen boşanmanın nedeni olarak Ali Sunal gösteriyor.

Sinem Öztürk ve Gürsel Şatır Çifti Boşandı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Sinem Öztürk ve Gürsel Şatır Çifti Boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ...........: İyi nane yediniz ! Çocuk oyuncağı ettınız ıyce evlılıklerı. Evlen boşan, evlen boşan. . . . . . 14 0 Yanıtla
  • ali: Ya bu unlu bayanlarada koca dayanmiyor ne bu kardesim 1sene bile surmuyor evlilikleri anlamadim gitti. . . 9 1 Yanıtla

Advertisement