Sinem Kobal, Dizi İçin Saçlarını Feda Etti - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal, Dizi İçin Saçlarını Feda Etti

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, "Analar ve Anneler" dizisi için uzun yıllardır görmeye alışık olduğumuz saçlarını kestirdi.

26.11.2015 15:02  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler' dizinde dengeler değişiyor. Dizinin 5 yıllık zaman atlamasıyla ekrana gelecek yeni bölümünde dahil olacak yeni karakterler kadar Zeliha ve Kader'in değişen dünyaları da izleyiciyi çok şaşırtacak.

DİZİ İÇİN KESTİRDİ

Sinem Kobal, canlandırdığı Zeliha karakterinin değişimi için uzun yıllardır görmeye alışık olduğumuz saçlarını kestirdi.

Analar ve Anneler'in yayınlanacak 6.bölümünde Zeliha, Kader, Tahsin ve Mustafa'nın birbirlerinden habersiz yaşadıkları yıllar ardından geçirdikleri çarpıcı değişimler ekrana gelecek.

YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

Kadroya dahil olan Bestemsu Özdemir varlıklı bir ailenin kızı Sevgi'ye, usta oyuncu İpek Bilgin ise Sevgi'nin annesi İsmet karakterine hayat verecek.

Sinem Kobal, Dizi İçin Saçlarını Feda Etti

Son Dakika Magazin Sinem Kobal, Dizi İçin Saçlarını Feda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 1kişi: Bunu haber yapanlar HAYAT FELSEFESİ,ni(islam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 5 0 Yanıtla
  • ZZ: İyi olmus, eskisi cok kezban tarziydi 1 2 Yanıtla
  • mustafa02: Benim avratta hacamat yaptırmak için sacını feda etti sorun deil kökü sende çıkar 1 1 Yanıtla

Advertisement