Sincan Evcil Hayvanlar Parkı Her Mevsim Güzel - Son Dakika
Güncel

Sincan Evcil Hayvanlar Parkı Her Mevsim Güzel

Sincan Evcil Hayvanlar Parkı Her Mevsim Güzel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Evcil Hayvanlar Parkı, Yılın Her Mevsiminde Güzelliğiyle Hem Çocukları, Hem De Ailelerini Büyülemeye Devam Ediyor.

02.12.2010 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin hayvan çeşitliliği ve kapsamı bakımından en büyük evcil hayvan parkına aileleriyle birlikte gelen Başkentliler, değişik türden çok sayıda evcil hayvanı bir arada görme fırsatı buluyor.

Yeni doğan yavrularla birlikte 16 ayrı türden oluşan evcil hayvan sayısı 350'ye ulaşan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nca düzenlenen Sincan Evcil Hayvanlar Parkı'nda, Türkiye'nin değişik yörelerinde görülebilecek evcil hayvanların yanı sıra ülkemizde var olmayan bazı evcil hayvan türlerinin bulunması da parkın cazibesini arttırıyor. Parkı gezen Ankaralılar lama, midilli atı, geyik, antilop, deve kuşu, sülün, tavus kuşu, Ankara keçisi, kıl keçisi, değişik türlerden ördek, kaz, kuğu, tavşan, tavuk ve horoz türlerinin yanı sıra 14 farklı saf ırktan çok sayıda köpeği de görüp tanıma fırsatını buluyor.

Sincan Evcil Hayvanlar Parkı'nda sevimli hayvanların yer aldığı bölümlerin yanı sıra piknik ve sportif alanlar, kafeterya ve çocuk bahçesi gibi bölümlerle de Sincanlıların gözbebeği olurken, Ankaralılar da hem evcil hayvanları bir arada görmek ve onları çocuklarına tanıtmak hem de güzel bir gün geçirmek için fırsat buldukça parkı ziyaret ediyorlar.

Parkta, Ankara Evi tarzında dekore edilmiş bir kafeterya ile iki halı saha, iki basketbol sahası, bir voleybol sahası, 900 metrelik koşu ve yürüyüş parkuru, iki kondisyon çalışma alanı, iki çocuk oyun parkı gibi sosyal tesisler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sincan Evcil Hayvanlar Parkı Her Mevsim Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement