Sınava Hazırlanan Öğrencilere Destek - Son Dakika
Güncel

Sınava Hazırlanan Öğrencilere Destek

Sınava Hazırlanan Öğrencilere Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, TEOG ve YGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere YÖNELİK deneme sınavları gerçekleştiriyor.

12.11.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile birlikte TEOG ve YGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ortaklaşa hazırladığı deneme sınavlarının ilkini Şanlıurfa genelinde başlattı.

Şanlıurfa genelinde yer alan bütün okullarda dağıtımına başlanan deneme sınavı kitapçıkları TEOG ve LGS sınavına girecek olan 75 bin öğrencinin eğitimine katkı sağlıyor.

Öğrencilerin gelişmesi için uzman eğitimciler tarafından hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan kitapçıklar, ilk olarak dün farklı okullarında dağıtılarak 13 Mart 2016 YGS ve 25 ve 26 Kasım arası düzenlenecek olan TEOG sınavları öncesi hazırlık sınavı gerçekleştirildi. Eğitimi önemsediklerini ve gençler için çok kapsamlı projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, Gençlerimizin eğitimde başarılı olmasını arzuladıklarını belirtti. Çiftçi, "Göreve geldiğimiz ilk günlerden bu yana milli eğitim il müdürlüğümüz ile birlikte eğitim projesi kapsamında TEOG ve YGS' ye hazırlanan gençlerimize yönelik deneme sınavları kitapçığı çıkartarak tabi tutma projesiydi. Amacımız sınava girecek öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaktır. 769 okulumuz mevcut durumda. 36 bin öğrencimiz YGS sınavına hazırlanırken 39 bin öğrencimizde TEOG sınavına hazırlanıyor" dedi.

ŞANLIURFA'NIN GELİŞMESİ EĞİTİMİN GELİŞMESİNE BAĞLI

Yerel yöneticiler olarak çocukların her zaman yanlarında olacağını belirten Çiftçi, "Bir nebzede olsa katkı sunmayı arzuluyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile il milli eğitim müdürlüğü iş birliğinde hızlı bir şekilde kitapçıklar hazırlandı. Emeği geçen bütün eğitimcileri ve personellerimizi kutluyorum. Her zaman eğitime katkı sunacağız, eğitim bizim için çok önemli. Çünkü Şanlıurfa'nın gelişmesi, eğitimin gelişmesine bağlı. Gençlerimizin kaliteli bir şekilde gelişmeleri, zamanlarını çok iyi değerlendirmeleri ve okullarda başarılı olabilmeleri bizleri mutlu edecektir. Şunu unutmamalıyız ki, iller artık kendi aralarında eğitimde yarışıyor. Şanlıurfa'yı bir yerlere taşımak istiyorsak gençliğimizi ileriye taşımamız gerekiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimde ilk olarak bu projeyle başladık. Allah'ın izniyle bu ve bunun gibi projelerimiz daha da artacaktır" dedi

"EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÖNCÜ BİR ÇALIŞMA OLACAKTIR"

Gençlere sınavlarında başarılar dileyen Çiftçi, "Eksiklikleri ortaya çıkartmak için bu denemeler çok önemli. Hangi konularda yetersiz olduğunuzu rehber hocalarınızla birlikte masaya yatırınız. Bununla birlikte ek dersler veya ek konular çalışılarak başarılmalıdır. Bir daha yapılacak olan deneme sınavlarında eksikliklerin giderilip giderilmemesi konusunda öncü bir çalışma olacaktır. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin. Sınavdan çekinmemiz lazım, hayat başlı başına bir sınavdır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sınava Hazırlanan Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement