Silvan'da 'Değerlerimiz' Semineri - Son Dakika
Yerel

Silvan'da 'Değerlerimiz' Semineri

Silvan\'da \'Değerlerimiz\' Semineri

Dicle Üniversitesi tarafından Silvanlı gençlere yönelik "Değerlerimiz" konulu bir seminer verildi.

28.05.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi tarafından Silvanlı gençlere yönelik "Değerlerimiz" konulu bir seminer verildi. Verilen seminerde öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğretim görevlileri Bünyamin Han, Rasim Tösten, Kasım Sezgin ve Zakir Elçiçek tarafından verilen seminerlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer öncesi etkinliği organize eden Silvan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ensari, akademik camianın bu tür konferanslarla gençlere çok faydalı olacağını ve üniversitelerin bu yollarla halkla ve okullarla bütünleşebileceğini ifade etti.

Daha sonra konuşan Bünyamin Han, milli ve manevi değerlerin kendi kültür ve geleneklerinin bir parçası olduğunu ve bu değerler sayesinde tarihte bilimsel, kültürel ve sosyal alanda birçok başarıları tarih sayfalarına nakşettiklerini dile getirdi. Han, toplumdaki çözülmenin, ayrışmanın ve yozlaşmanın tedavisinde doğruluk, sadakat, hürmet, temizlik, sorumluluk, empati gibi değerlerin bir çözüm olduğunu, yaşanmış olayları anlatarak örnekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da 'Değerlerimiz' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement