Silvan Barajı'na Roketatarlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silvan Barajı'na Roketatarlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Silvan Barajı\'na Roketatarlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Silvan Barajı'na, 3 Ağustos gecesi kalabalık bir PKK'lı grubunun roketatarlı ve ağır silahlarla düzenlediği saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

05.08.2015 10:50  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında yapımı süren Silvan Barajı'na, 3 Ağustos gecesi saat 19.30 sıralarında kalabalık bir PKK'lı grubunun roketatarlı ve ağır silahlarla düzenlediği saldırı, saniye saniye kameraya yansıdı.

ASKERLERİN NÖBET TUTTUĞU KULÜBEYE AĞIR SİLAHLARLA SALDIRI

Bayrambaşı köyü yakınlarında Malabadi Çayı üzerinde yapımı devam eden Silvan Barajı'nı koruyan askerlerin kaldığı alanlara PKK'lıların roketatar ve ağır silahlarla düzenlediği saldırı, an be an kameralara yansıdı. Askerlerin nöbet tuttuğu kulelere roketatarla saldıran PKK'lılar, askerlerin nöbet tuttuğu kulübe ve mevzileri de ağır silahlarla ateş altına alındığı görülüyor.

143 KİLO PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Can kaybının yaşanmadığı saldırı öncesi de yola döşenen 143 kilo patlayıcı, güvenlik güçleri tarafından bulunarak imha edilmişti.

PKK'LILAR PETROL KUYUSU ŞANTİYESİNE SALDIRDI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan özel bir firmaya ait petrol kuyusu şantiyesini basan bir grup PKK'lı işçilerin kaldığı konteyner ile jeneratör dairesini yaktı.

İŞÇİLERİ SİLAH TEHDİDİYLE DIŞARI ÇIKARDILAR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Akdere Mahallesi'nde bulunan özel bir firmaya ait petrol kuyusu istasyonu şantiyesi dün saat 23.00 sıralarında PKK'lıların saldırısına uğradı. Ellerinde silah bulunan bir grup terörist, şantiyede bulunan işçileri silah tehdidi ile şantiyeden uzaklaştırdıktan sonra işçilerin kaldığı konteyner ile jenaratör dairesini ateşe verip yaktı. Konteyner ile jenaratör dairesi yanarak kullanılamaz hale geldikten sonra PKK'lılar bölgeden uzaklaştı.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRDÜ

Teröristlerin kaçmasından sonra işçilerin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Güvenlik güçleri PKK'lıları yakalamak için bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan Barajı'na Roketatarlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement