Silahlı Saldırıyı Azmettirdiği İddiasıyla Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıyı Azmettirdiği İddiasıyla Gözaltına Alındı

Silahlı Saldırıyı Azmettirdiği İddiasıyla Gözaltına Alındı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir emlakçıda meydana gelen silahlı saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen şahıs, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince hasta ziyaretindeyken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

06.09.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir emlakçıda meydana gelen silahlı saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen şahıs, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince hasta ziyaretindeyken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Bir dava dosyası için 11 Temmuz Cuma günü Adapazarı'na gelen İstanbul Barosu avukatlarından olduğu öğrenilen M.S., görüşmek için geldiği emlakçı dükkanında İ.K. isimli şahıs tarafından silahla vurularak yaralanmıştı.

Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen firari B.Z. (51) isimli şahıs, hasta ziyareti için gittiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs verdiği ifadede suçunu kabul etmezken, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan B.Z.'nin bir suç kaydı olduğu belirtilirken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.K.'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıyı Azmettirdiği İddiasıyla Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement